Til hovedinnhold

Apple med ferienekt om to uker

Lekket dokument antyder når neste iPhone er i salg.

Mac Rumors

Det er ventet at Apple vil slippe neste generasjon iPhone på et arrangement 10. september. Foreløpig er hverken arrangementet eller salgsdatoer bekreftet av Apple selv, men et lekket dokument ser ut til å sammenfalle med ryktene som har gått så langt.

Har blitt en tradisjon

De siste årene har det nærmest blitt en tradisjon at Apple, og den amerikanske operatøren AT&T, nekter sine ansatte ferie akkurat i tidsrommet rundt en iPhone-lansering. Ifølge det lekkede dokumentet skal Apple ha varslet en slik ferienekt mellom 15. og 28. september.

AT&T skal ha sperret den 20. september for ferier og fridager.

Ryktene har så langt sagt at iPhone 5S, og en rimeligere versjon som skal hete iPhone 5C, vil være i salg fra 20. september. Med tanke på at AT&T kun har satt av den dagen, kan det være hold i ryktet.

Slik kan den bli

Vi har så langt sett en rekke bilder av det som skal være de neste iPhone-modellene. Toppmodellen ser ut til å likne mye på dagens modell, men det skal likevel være forskjeller her, om vi skal stole på ryktebørsen.

Blant de viktigste er en betydelig kraftigere systembrikke, dobbel LED-blitz og en fingeravtrykkssensor, slik at du kan sikre mobilen din uten å måtte benytte kodelåsen vi kjenner i dag.

Både toppmodellen og den rimeligere varianten vil etter alt å dømme komme i flere farger enn de to som iPhone 5 er tilgjengelige i.

Viktig dato også for deg som alt har en iPhone

Det er også ventet at Apple vil slippe den endelige versjonen av nye iOS 7 samtidig – selskapet har tradisjon for å oppdatere operativsystemet sitt samtidig med slipp av nye iPhone-modeller.

Med tanke på den enorme overhalingen operativsystemet har fått, kan kan altså iPhone-slippet bli en merkedag også for deg som allerede har en av Apples mobiler og ikke planlegger å løpe i butikken når den nye er lansert.

Vil du ha full oversikt over iPhone-ryktene så langt? Gå til vår samlesak

annonse