Til hovedinnhold

Buksa som lader mobilen

Microsofts første krumspring innen ha på-teknologi.

Det går standhaftige rykter om at Microsoft er i ferd med å lansere sin egen smartklokke i høst. Nå skal imidlert selskapet være i ferd med å komme seg selv i forkjøpet ved å lansere en bukse som lader mobilen trådløst.

Den aktuelle buksa, som snart skal være å få kjøpt via Amazon, har en trådløs ladeplate sydd inn i lomma som lader telefonen ved hjelp av induksjon. Buksa kan lades ved hjelp av USB mellom hver bruk.

Buksene skal være et samarbeid mellom Microsoft og motedesigneren Adrien Sauvage. Det er Nokias trådløse ladeplate, DC-50 som er integrert i buksene.

Dyre bukser

Konseptbuksene ble vist frem på et moteshow i London tirsdag, og skal snart komme for salg via Amazon til en pris på «minst 2000 kroner».

Adam Johnson, som er markedsføringssjef for Microsoft Mobile Devices i Storbritannia, sier prosjektet er den første integrasjonen mellom topp-mote og topp-teknologi.

–Prosjektet har fokusert på hvordan dagens trådløsteknologi kan integreres inn i plagg vi allerede bruker, sa Johnson til ABC News.

Les mer: Dette er årets store teknotrend

Kilder: Forbes, ABC News

annonse