Til hovedinnhold

Netflix er her – kan være gratis ut året

Strømmer filmer og TV-serier rett hjem til deg.

Netflix

Da er det offisielt, Netflix er nå tilgjengelig i Norge. I august ble det endelig bekreftet at Netflix kommer til Norge, og i forrige uke ble prislappen på 79 kroner i måneden også avslørt.

Den Internett-baserte videotjenesten ble lansert i Sverige på mandag og i Danmark i går. Dermed var det ingen overraskelse at det ble en lansering i Norge i dag.

Dette er Netflix

Lurer du på hva Netflix egentlig innebærer? Det kan på mange måter omtales som fremtidens TV. Stikkordet er video on-demand-tjeneste, eller VOD. Dette innebærer at du selv bestemmer hva du vil se. Enten det er en film eller en TV-serie.

Du velger blant en rekke ulike kategorier og sjangre – romantiske komedier, krigsdokumentarer eller kanskje en tegnefilm? Ikke bare bestemmer du hva du vil se selv, men alt er tilgjengelig hele tiden. Se favorittfilmen din hver eneste dag, eller en hel sesong av en TV-serie – det er opp til deg.

Netflix vil støtte en hel rekke plattformer, som smart-TV-er, streamingbokser, smart-telefoner og datamaskiner. Det som er enda bedre er at disse kan brukes uavhengig av hverandre.

Vil du vite alt du trenger å vite om Netflix? Les mer om tjenesten i gårsdagens oppsummering.

Kan få det gratis ut året

Et vanlig abonnement med full tilgang koster 79 kroner per måned, med én måned gratis i oppstarten. Det er ingen binding, du kan når som helst avslutte medlemskapet via Internett.

Enda bedre er det for deg med Spotify premium, du får gratis tilgang ut året. Enn så lenge skal det ikke være noen verifikasjon opp mot Spotify, slik at alle kan registrere seg her.

I dag skal vi snakke med Netflix-sjefen selv, samt innkjøp- og innholdsansvarlig Ted Sarandos og Chief Product Officer Neil Hunt, i forbindelse med norgeslanseringen. Hvilke spørsmål ønsker du svar på? Kommenter gjerne i forumtråden under.

(Kilde: Netflix)

annonse