Til hovedinnhold

Network Norway innfører Nokia Messaging

Du trenger ikke lenger være proffbruker med ExchangeServer for å få posten direkte på din Nokia.
Network Norway er først ute med å tilby Nokia Messaging i Norge. Løsningen gjør det mulig å ha opp til ti ulike private e-postkontoer på Nokia-mobilen, og motta posten på telefonen med det samme den kommer til serveren.

Alt på ett sted

Blant e-postkontoene du nå kan få direkte på mobilen er Yahoo Mail, Windows Live Hotmail, Gmail og Aol-mail. I tillegg kan du knytte tjenesten til de fleste lokale e-postløsninger. Nokia Messaging omfatter også hurtigmeldinger (IM), og hensikten er å samle alle dine ulike konti på ett sted.
Løsningen er ment for hvem som helst, og det eneste du trenger å gjøre for å ta den i bruk er å laste ned et lite program til mobiltelefonen. Mange av Nokias mobiltelefoner er allerede kompatible med Nokia Messaging, og om du er i tvil om din telefon er det, så kan du sjekke her.
- Applikasjoner som Nokia Messaging er med på å gi våre kunder en enklere mobilhverdag, og vi er glade for å være i front med å bringe denne tjenesten til Norge. Vi tror løsningen vil være attraktiv for våre kunder, både når det gjelder brukervennlighet og pris, sier konsernsjef Arild E. Hustad i Network Norway i en pressemelding.
- Nokia ønsker å gjøre mobil e-post tilgjengelig for så mange som mulig, og samarbeidet med Network Norway er en viktig milepæl i dette arbeidet. Med Nokia Messaging møter vi menneskers behov for enklere tilgang til sin e-post, uavhengig av tid og sted, sier Christophe Joyau, ansvarlig for tjenester i Nokia Skandinavia.
Tjenesten skal gjøres tilgjengelig for Network Norways kunder i løpet av juli.

Alternativer finnes

Vi får legge til at du slett ikke er avhengig av å ha verken Nokia Messaging eller abonnement fra Network Norway for å få e-post på din Nokia-mobil. Men Nokia Messaging er en tjeneste som gjør det enkelt å administrere flere konti, samtidig som du har full tilgang til nedlasting av vedlegg, søk i undermapper og andre avanserte e-posttjenester.

Mer om
annonse