Til hovedinnhold

Rydder hyllene for Iphone 2?

Apple

Apple meldte i går at deres butikker i USA og Storbritannia er utsolgt for Iphone. Selskapets nettbutikker er utsolgt, men operatører som fører telefonen kan fortsatt ha den på lager.

Dette tolkes i retning av at 3G-varianten av Iphone er på vei. Apple har mange ganger tidligere benyttet denne lagerstrategien når de har introdusert nye Ipod-spillere. Før lansering har de tømt lagrene sine, slik at de raskt kan få nye modeller ut på markedet etter lanseringen.

Les også:
Test av Apple Iphone »
Er dette 3G-Iphone? »
Iphone utsolgt i UK »
Nye Iphone får GPS og blir tjukk »

Apple ønsker overfor nyhetsbyrået AP ikke å kommentere bakgrunnen for Iphone-mangelen, eller hvorvidt en ny Iphone er om hjørnet.

Indisier

Apple har den siste tiden inngått avtaler med operatører om å begynne å selge Iphone i flere land. Blant annet skal Vodafone begynne å selge telefonen i ti land hvor de ikke har Edge. Edge er den eneste mobilnetteknologien dagens Iphone har. Dette er nok et indisie som peker i retning 3G-Iphone.

I mellomtiden forsøker Apple fortsatt å nå sitt mål om 10 millioner solgte Iphone innen utgangen av 2008. I slutten av mars hadde selskapet solgt unna 5.4 millioner telefoner, altså et godt stykke unna målet. Dersom selskapet lanserer en ny telefon nå, er det imidlertid ikke utenkelig at de klarer å selge inn 10 millioner.

At det kommer en 3G-Iphone er imidlertid ingen nyhet i seg selv. Dette har nemlig flere personer fra operatørhold allerede bekreftet.

(Kilder: Cellular-news.com)

annonse