Til hovedinnhold

Er det sånn den ser ut?

Denne tegningen skal visstnok vise trekk ved nye Iphone sammenlignet med gamleversjonen.

At 3G-Iphone kommer i sommer er nesten opplest og vedtatt. Og nå har nye bilder av det som skal være den kommende telefonen lekket ut i et kinesisk Iphone-forum.

Viser til tegning

Bildene refererer til en tidligere "lekket" skjemategning som skal stamme fra Apple. Tegningen viser angivelig nye sensorer og et kamera på fremsiden av telefonen. De samme tegningen viser en sammenligning med den gamle utgaven.

Skal vi ta tegningen for god fisk har den nye Iphone en 3,5 tommers skjerm som forgjengeren, men får endret utforming og vil komme i svart, hvitt og muligens en annen farge.

De nye bildene fra det kinesiske forumet viser en telefon med lignende utforming som på tegningen, med sensorer på samme steder og hull med samme form som tegningene viser i bunnen av telefonen. Baksiden av telefonen på bildene er mer avrundet enn på gamleutgaven, og ligner en del på et Iphone-deksel som har blitt presentert som veldig likt utseende på den nye telefonen.

Godt mulig falskt

Tegningen har vært kjent en stund, og i alle fall lenge nok til at kreative sjeler kan ha laget sine egne Iphone versjon 2-bilder. Dermed kan det raskt vise seg at bildene er falske.

Hva som stemmer får vi trolig se om en måneds tid.

(Kilder: Ilounge.com, Weiphone.com)

annonse