Til hovedinnhold

AMD skal dumpe prisen på Radeon HD 7000-serien

Vil bli kvitt gamlefar før nye kort kommer.

Det begynner å bli en stund siden AMD lanserte nye godsaker for skjermkortentusiastene, men forrige uke kom de tilbake med med brask og bram. Under et arrangement på Hawaii introduserte produsenten en flunkende ny skjermkortserie, som skal gå over disk under navnet Radeon R9 og R7.

Etter hva AMD har sluppet av informasjon har vi mye å se frem til, og konkurrenten Nvidia har kanskje grunn til å skjelve litt.

AMD var dessverre noe vage når de pratet om priser og tilgjengelighet på sin nye serie, men slutten av oktober er det heteste tipset så langt. Da kommer nemlig storspillet Battlefield 4, som skal være optimalisert for R9-serien.

Her kan du se bildene av den nye skjermkortfamilien »

Forgjengeren på billigsalg

Et generasjonsskifte på grafikkfronten er godt nytt både for entusiaster og hvermansen. Nå bekrefter AMD til Sweclockers at de vil prøve å selge ned så mye som mulig av den resterende lagerbeholdningen av Radeon HD 7000-kortene, som ligger spredt rundt hos verdens forhandlerne. Dette må naturligvis skje før R9 gjør sin entrè.

AMD skal ha festet sin lit til at en prisjustering av HD 7000-kortene vil føre til en rask overgang når den nye serien som kommer. Nettstedet SweClockers kan allerede rapportere at prisene er på vei nedover hos vårt broderfolk i øst.

I vår prisguide kan du sette opp et prisvarsel så du får beskjed om når HD 7000-serien raser i pris her til lands.

AMD lanserte ikke bare nye grafikkkort forrige uke:
De flesket like så godt til med en konkurrent til selveste DirectX »

(Kilde: SweClockers)

Mer om
annonse