Til hovedinnhold

Fjernstyr mobilen

Om dingsen er trykkfølsom eller om alt går via de to knappene på toppen sier ikke pressemeldingen allverden om.

Live View skal dingsen hete. Den er en liten ekstraskjerm på 1,3 tommer som snakker med mobiltelefonen via Bluetooth. Skjermen benytter OLED-teknologi og har en oppløsning på 128 x 128 piksler.

Tilbehøret er laget for å støtte Android-telefoner, og kun de med versjon 2.0 eller høyere av Googles operativsystem. I utgangspunktet er tilbehøret tiltenkt Sony Ericssons X10-serie, som i dag kjører Android 1.6, men som forventes å få en oppdatering i nær fremtid.

Egne Android-applikasjoner for Live View

På skjermen skal man kunne se det meste av det som foregår på telefonen, inkludert hvem som ringer, nye meldinger på sosiale nettverk og se innhold fra applikasjoner laget spesielt for Live View. Live Ware slippes samtidig med skjermen. Dette er et slags filter for Android Market som viser deg kun applikasjoner som har støtte for miniskjermen.

Live View kan dessuten fjernstyre mange av telefonens funksjoner. Den kommer med et armbånd, men skal være liten nok til å henge på nøkkelknipper eller andre ting.

Skjermen blir tilgjengelig i løpet av fjerde kvartal, og fins kun i sort utførelse. Batteritid, med det Sony Ericsson kaller typisk bruk, er 4 dager. Noen pris opplyser ikke svensk-japanerne om i sin pressemelding.

(Kilde: pressemelding)

annonse