Til hovedinnhold

Er dette Sony Ericsson X12?

Sony Ericssons siste toppmodell, Xperia X10, kom på markedet for godt over et halvt år siden. Nå ser det ut til deres neste flaggskip er på vei.

Eldar Murtazin er en kjent blogger og kommentator i mobiltelefonindustrien. Han skrev nylig via Twitter, at han i et møte med Sony Ericsson ble presentert det som ser ut til å være deres nye storeslem, nemlig telefonen X12 med tilnavnet ”Anzo”.

Stor skjerm og full HD

Murtazin er kjent for å gi ut innsideinformasjon, selv når han egentlig ikke skal gjøre det. Det er ennå ikke kommet noen motsigelser mot disse ryktene, men dette forblir uoffisiell informasjon enn så lenge.

Ryktene skal også ha det til at X12 skal komme med en 4,3 tommers skjerm, HDMI-utgang og et HD-kamera. Det sies også at kameraet muligens skal kunne filme i full HD-oppløsning, altså 1080p.

Android 2.3?

Det kommer også fram at telefonen antageligvis vil komme med Android-operativsystemes neste versjon som er 2.3, også kalt Gingerbread. På dem fremviste telefonen var det dog versjon 2.1 som var installert. Telefonen sies å komme på markedet tidlig i 2011.

I tillegg ble Murtazin vist seks andre Sony Ericsson-telefoner som vil komme i starten av neste år, men disse er det ikke kommet noen informasjon om ennå. Alt vi kan gjøre enn så lenge er å følge saken, og komme med videre oppdateringer når vi vet mer. Forhåpentligvis er det ikke lenge til Sony Ericsson kommer med en offisiell melding om hva som står på mobilprogrammet deres for det kommende året.

Les også: Test: Sony Ericsson Xperia X10
Les også: X10-modellene får endelig Android 2.1
Les også: Playstation-telefon med Android 3.0?

Kilde: (twitter, xperia 10 blog)

annonse