Nyhet

Denne TV-en går i ett med møblene i stua

Samsung har lansert en ny modell med ganske spesielt design.

Stilfullt TV-design forbindes gjerne med minimalistisk utseende og smale paneler, men nå har Samsung lansert en ny modell som går i en litt ny retning når det gjelder estetikk. Den nye TV-en heter «Serif TV» og ble nylig kunngjort for det amerikanske markedet.

Det spesielle med TV-er, som er en 4K-modell på 40 tommer, at den er designet for å gli sømløst inn blant hjemmets øvrige møblement. Det innebærer at den slettes ikke ser ut som en konvensjonell TV.

Ligner på en hylle

Utseendemessig kan TV-en kanskje best beskrives som en slags hylle-lignende innretning, med en tykk, markert ramme rundt panelet og en flat overflate på toppen som for eksempel kan brukes til å plassere gjenstander på.

Av andre spesielle egenskaper kommer TV-en med et deksel av tekstil som kan festes magnetisk på baksiden for så skjule kontaktene, for på denne måten å gi TV-en et diskré utseende også om du ser den fra baksiden.

Kommer med «filter-modus»

I tillegg har Serif TV en funksjon kalt «Curtain Mode», som gjør det mulig å legge ulike filtre over bildet når TV-en er i standby-modus. Disse filtrene kan vise forskjellige mønstre og farger som måtte passe med omgivelsene.

Samtidig gir Curtain-modusen tilgang til enkelte TV-funksjoner som klokke, fotogalleri og diverse andre applikasjoner uten at TV-en er skrudd på.

Serif TV skal altså i første omgang lanseres på det amerikanske markedet, og det er ennå uvisst når det eventuelt kommer hit. I USA ligger prisen på 1500 dollar, cirka 12 500 kroner. Mer informasjon kan du finne på produktsiden.

Samsung lanserte også en saftig SSD nylig: Den skilter med en lagringsplass på hele 4 TB »

(Via Engadget)

Les også
Samsung putter endelig QLED-teknologi inn i sine «kunst-TV-er»
Les også
Dette er de aller beste TV-kjøpene du kan gjøre akkurat nå
Les også
Samsung UE55KS8005: Samsungs nye 8-serie imponerer stort
annonse