AnbefalingHer er de beste TV-kjøpene akkurat nå

Dette er de aller beste TV-kjøpene du kan gjøre akkurat nå

Vi har samlet de råeste tilbudene.

Før du handler

Høsten banker nå på døren, og det betyr at mange TV-kanaler og strømmetjenester slipper drøssevis med nye serier og filmer.

De fleste av årets nye modeller har funnet veien til butikkhyllene, og det åpner opp for gode tilbud på utgående modeller – samtidig som de store kjedene kriger om å ha den beste prisen på nyhetene.

På de neste sidene har vi samlet våre aller beste kjøpsanbefalinger, som skal passe for alle typer lommebøker. Legg merke til at vi ikke har testet alle disse modellene, men vi føler likevel at vi kan gi gode kjøpetips, selv i den laveste priskategorien hvor vi har testet minst.

PS: Husk at flere av modellene vi tipser deg om også kommer i flere størrelser. Så her kan du enten legge på noen kroner for å få noe større TV, eller spare penger på å kjøpe en mindre utgave.

5 tips før du handler:

  1. Finn ut hvor stor TV du trenger. I snitt sitter vi rundt 2,5 meter unna TV-en. Skal du for det meste se på innhold i høy kvalitet, kan du trygt velge 55 tommer uten at det byr på noen som helst problemer med tanke på sitteavstanden din.
  2. Finn ut om du skal henge TV opp eller sette den på et bord. Ofte har de ulike modellene det samme type veggfeste, men fotens utforming kan variere veldig. Noen trenger derfor et bredere bord enn andre. En rask oppmåling kan spare deg for noen overraskelser når du kommer hjem med ny TV under armen.
  3. Bestem deg på forhånd for hvor dyr TV du har tenkt å kjøpe. Ta med deg en grense inn i butikken så slipper du å betale mer enn du hadde tenkt. Det er nemlig fort gjort å la seg rive med i kampens hete, og da blir for ferien litt kjipere enn nødvendig.
  4. Finn ut om hva du skal bruke TV-en til. For det meste er det kun Smart-TV-er på markedet, men om du ikke har noe behov for apper, eller kanskje kjører dette på en ekstern kilde, så kan du spare noen kroner på å kjøpe en TV uten smart-funksjonen, eller som kanskje ikke har så kraftig maskinvare.
  5. Finn ut hvor høy oppløsning du trenger. Stadig flere skjermer kommer nå med 4K-oppløsning, og en av fordelene disse drar med seg er at de oppskalerer vanlig innhold slik at bildet blir noe bedre. Dog er det ikke alltid like lurt å kjøpe de aller billigste modellene med denne oppløsningen, da de ofte kan være av eldre dato, og derfor ikke ha støtte for alle de nye funksjonene.

TV-en din kan bli bedre med enkle grep

Med en ny skjerm i hus så er det noen enkle grep som skal til for å få det beste ut av TV-en din. En kjapp tur inn i menyene kan gi deg en bildekvalitet som er langt bedre enn den du får rett ut av esken.

I lenken ovenfor finner du en rekke enkle grep du kan ta, rangert etter vanskelighetsgrad. Uansett vil du få et bedre resultat enn rett fra fabrikk. TV-ene er ofte stilt inn slik at de skal virke forlokkende i butikkhyllene, og gir ikke det beste resultatet hjemme i stuen din.