Tek.no

Nyhet

Samsung putter endelig QLED-teknologi inn i sine «kunst-TV-er»

Samsung
20 Des 2018 07:50

Den svært så stuevennlige TV-en kjent som The Frame og den ganske så spesielle Serif TV får en skikkelig oppgradering i 2019, avslører Samsung på sine hjemmesider.

Disse skal vises fram allerede på elektronikkmessa CES i Las Vegas rett over nyttår, der verdens elektronikkmiljø samles for å se på hva året kan bringe.

Når det gjelder The Frame og Serif TV, er den store nyheten at de får Samsungs egen QLED-teknologi – som gir et bilde vi mener kan matche OLED. Så nå forventer vi at neste års utgaver av disse TV-ene vil ha enda bedre sortnivå, kontraster og mer nøyaktige farger.

Samsung

Med tanke på at The Frame også er ment å vise kunst, har Samsung også utvidet samarbeidet med flere gallerier og museer. Den tilhørende «kunstbutikken» skal nå gi over 1000 høykvalitetsbilder å velge mellom.

Enn så lenge vet vi lite om hva de nye modellene vil koste eller hvilke størrelser de vil dukke opp i, men dette regner vi med å få greie på i løpet av CES-messa.

«Smartere» også

En annen nyhet for The Frame er at den blir smartere og i stand til å motta stemmekommandoer. Dette er noe vi vanligvis ser på som gode nyheter, men hos Samsung er det fremdeles stemmeassistenten Bixby som er satsningsområdet.

Vi har ikke vært så imponert over denne AI-en hittil, men det er jo håp om at det kan forandre seg.

Her på berget er det jo Google Assistent som er det store akkurat nå:
Og det er ting med den vi både hater og elsker >>>

(Kilde: Samsung)

Les også
Samsungs nye TV er ment for «generasjon mobiltelefon»
Les også
Samsung vil kutte alle kabler fra TV-en
Les også
Samsung QE65Q9FNAT: Er det virkelig en LCD-TV? Samsungs nye toppmodell tar rotta på OLED
Les også
Samsung The Frame UE55LS003: Aldri før har vi testet en så stuevennlig TV
Les også
Denne TV-en går i ett med møblene i stua
annonse

Les også