Til hovedinnhold

Her får du kjøpt Telenor-Iphone

Klokken to over ni dukket iPhone endelig opp i Telenors nettbutikk. Samtidig gjøres telefonen tilgjengelig for salg i alle landets over 400 Telenorforhandlere både i butikk og på nett. Dette er for eksempel de store landsdekkende kjedene som Telehuset, Telekiosken, Mobildata, Nordialog og Telering-kjeden.
Netcom har også senket sine priser på Iphone for å møte konkurransen med Telenor.
Her kan du lese om prisene på de ulike iPhone-abonnementene.

Spent på salget

- Vi hadde over 10 000 personer på venteliste for Iphone hos oss, og vi er nå spente på hvordan salget blir utover dagen. Det er litt tidlig å si ennå siden det akkurat har startet, sier informasjonssjef i Telenor Elisabeth Evjen.

Hun tror imidlertid det er nok telefoner til alle som vil ha.

- Jeg tror det skal være rikelig på lagrene og i butikkene. Kjøper man i nettbutikken hos oss er det heller ikke noe ventetid utover vanlig leveringstid, sier Evjen.

Ventetid og nedetid

Mange av butikkene åpner ikke før klokken ti i dag, men i Telehuset har de valgt å åpne alle sine butikker klokken ni for å være med fra start på å gjøre Iphone tilgjengelig for kundene .

I forsøk på å få tak i noen av Telehuset-butikkene i Oslo på telefon litt over klokken ni i dag, var det tydelig travelt. Etter flere forsøk fikk vi til sist telefonkontakt med Telehuset på Klingenberg. De kunne fortelle om køer i butikken, men ønsket ikke å gi noe mer detaljert informasjon om salget.

Og på Telehusets nettsider var det feil med bestillingsskjemaet.

Rolig salgsstart

Lange køer så likevel ikke ut til å være et problem da vi tok oss en tur innom Telekiosken i Glasmagasinet i Oslo. Her hadde de bestilt inn åtte IPhone-telefoner til og begynne med og ventet i ro og fred på de første kundene.

- Det var en dame som ved en feil satte ut reklameskiltet om Iphone med Telenor utenfor butikken på mandag, og da var det mange som kom og lurte på om vi solgte telefonen allerede. Men vi fikk tatt bort skiltet og begynte salget når vi skulle først i dag, ler kundekonsulent Pabla Andrea Dietert (19).

Klokken elleve var den første telefonen solgt, og like etter kom Camilla Tecza (27) løpende for å holde av en 8GB Iphone.

- Jeg har ventet på at iPhone skulle komme med Telenor i et halvt år nå, så endelig er den her. Jeg har allerede Telenor Fri familie og synes det er greit å fortsette med det. Nå holder jeg den av så den ikke blir solgt, også gleder jeg meg til å komme og kjøpe den i lunsjen min, sier Tecza.

Pabla Andrea Dietert i Telekiosken er spent på om de selger ut resten av telefonene i løpet av dagen.

- Det kan nok fort bli kø i de mest populære butikkene, som på Oslo City og Byporten. Vi har fått streng beskjed om at kundene selv må pakke ut telefonen fra esken, slik at de skal få skikkelig ”Apple-feeling”. Vi må så registrere og synkronisere telefonene vi selger for kundene her i butikken, så det kan fort bli litt ventetid hvis du har noen foran deg i køen, advarer Tecza.

Mer om
annonse