Til hovedinnhold

Hvor blir det av Iphone fra Chess?

Samme uka som Telenor startet salget av Iphone hevdet også Chess at de ville selge den populære touchmobilen kort tid deretter – i løpet av mars. Halvannen måned senere kan du fortsatt ikke kjøpe Iphone via Chess, noe som kanskje kan virke som om operatøren prøvde å stjele litt av glansen fra Telenor da det igjen var mye oppmerksomhet rundt Iphone.

Da vi i midten av april spurte Chess om når de ville få Iphone, opplyste de om at de ”ventet på respons fra Sverige”, og ville komme tilbake med mer info så fort som mulig. Nå, i starten av mai, ser det imidlertid ikke ut til at de har kommet så veldig mye lengre i jakten på Iphone.

- Vi ble lovet en tilbakemelding egentlig i forrige uke, eller senest i starten av denne uka, bedyrer administrerende direktør Rolf Barmen i Chess til Mobilen.no.

- Jeg kan ikke si noe annet enn at vi er klare, fortsetter Barmen. (Korrigert)

Han opplyser imidlertid at de hadde prisplanen klar allerede i mars, og at de var overbevist om at de også ville kunne selge Iphone etter at den svenske operatøren Hale-Bopp - motsvaret til Chess i Sverige - fikk sin tillatelse. Inntil Chess får klarsignal fra sine svenske kontakter, må du som Iphone-nysgjerrig Chess-kunde også smøre deg med tålmodighet.

- Vi gleder oss veldig, avslutter Barmen.

Mer om
annonse