Til hovedinnhold
Artikkel

Programtips: Switcher for Vista

Klikk på bildet for større versjon

Switcher for Windows Vista er et lite program som raskt gir deg oversikt over programmene dine. Ved å trykke en hurtigtast, eller bevege musen til et selvdefinert skjermhjørne, viser programmet alle vinduene fint oppstilt på skrivebordet.

I et annet modus viser den et programvindu av gangen, og legger miniatyrversjoner av de andre vinduene langs skjermkanten.

Selv om Windows Vista har fått mange forbedringer når det kommer til å skifte programmer, slik som ny Alt+Tab-oppførsel sammen med nye Flip3D, så er Switcher et langt trinn opp. Programmet er helt klart inspirert av MacOS-funksjonen Exposé, og det var virkelig på tide at vi fikk noe slikt til Windows.

Switcher er raskt og animasjonene flyter bra på en hvilkem som helst maskin som kan kjøre Aero-versjonen av Vista. Av og til tar det noe tid fra hurtigtasten er aktivert til oppstillingen skjer, men det er ikke særlig merkbart. Switcher lyser opp programmet muspekeren er over, slik at du lett kan se hvilket program du velger. Du kan også bruke piltastene til å navigere.

Last ned gratis

Switcher er gratis, og kan lastes ned fra

Insentient.net

. Der finner du også instruksjoner på hvordan du skal sette det opp.

annonse