Til hovedinnhold
Artikkel

Programtips: TweakVI

TweakVI er et program som kan brukes til å optimere Vista. Med dette programmet får du tilgang til mange innstillinger som du ikke så lett får tilgang til på andre måter.

Med TweakVI kan du blant annet skreddersy skrivebordet og Start-menyen, og har muligheten til å optimere programmer som Internet Explorer, Firefox, Office, Media Player og Windows Mail.

Programmet gir deg også mulighet til å optimere blant annet nettforbindelsen og maskinvaren, og du får informasjon om maskinvare og programvare i PC-en din.

Du får under installasjonen få flere valgmuligheter, blant annet følgende:

  • Opprette gjenopprettelsespunkt ("System Restore Point") slik at du kan gjenopprette systemet dersom noen av TweakVI-innstillingene ikke fungerer som de skal.
  • Laste ned Boot Configuration-verktøyet EasyBCD. Dette verktøyet gir deg mulighet til å optimere Windows Vista sin bootloader, noe som gjør det enklere å installere flere operativsystemer på samme PC.
  • Slå av brukerkontokontrollen dersom du ønsker det, men vær klar over at da vil sikkerheten reduseres.

Programmet er tilgjengelig som gratisversjonen TweakVI Basic, og betalversjonene Premium og Ultimate, som koster henholdsvis 29,99 dollar (178 kroner) og 39,99 dollar (238 kroner). De kommersielle versjonene gir deg langt flere muligheter enn det gratisversjonen gjør.

Du finner mer informasjon og en nedlastingslenke på nettsiden totalidea.com.

annonse