Test

Asus UL30A

Introduksjon

UL30A er Asus' ferskeste maskin på CULV-plattformen. Dette er en ultratynn og samtidig lett maskin, som tilsynelatende skal ha en meget god batteritid. Har snakker vi fort om opptil 12 timer om vi skal tro produsenten selv.

Skjermen dekker store deler av maskinens bredde og lengde. Det er snakk om et panel på 13,3" i formatet 16:9. Bildet blir lyst opp av lysdioder, over 1366 x 768 piksler. Asus har satt fokus på multimedia, noe som også innebærer et lydsystem av den kvassere sorten. Vi tok en rask test, og kan bekrefte at lyden fra maskinen er litt over snittet for slike maskiner, men direkte god er den ikke.

Maskinen leveres videre med en harddisk på 500 GB. Prosessoren, en Core 2 Duo U7300 med en klokkefrekvens på 1,3 GHz jobber sammen med et iGS45-brikkesett. 4 GB internminne er også på plass, sammen med et GMA X4500HD-skjermkort. Slettes ikke dårlige spesifikasjoner for en maskin som bare er 2,4 cm tynn, og ikke veier mer enn 1,5 kg.

En underholdningsmaskin med helt streite spesifikasjoner og lovnader om meget god batteritid virker spennende, vi setter UL30A på prøve!

Takk til Asus som sendte produktet til test.