Til hovedinnhold
TestScope

Få alle dine sosiale nettverk på ett sted

Denne gratisappen er en av de beste i sitt slag.

Format: Android
Pris: Gratis

Det finnes en drøss av apper relatert til sosiale nettverk. Scope er en av de bedre på dette området.

Scope.

Denne appen konsentrerer seg om sosiale nettverk, og er i motsetning til for eksempel Flipboard ikke en app du kan lese nyheter med. Her er det enkelt og greit dine sosiale nettverk som er samlet på ett sted.

De store er på plass

Scope konsentrerer seg om de viktigste nettverkene, nærmere bestemt Facebook, Twitter, Instagram, Foursquare og Tumblr. Google+ har med andre ord ikke blitt funnet verdig enda.

I motsetning til nevnte Flipboard er det sirkler som preger designet på Scope. Vi synes det var befriende med litt runde kanter etter å ha brukt en drøss med apper preget av fliser og rette vinkler.

Denne appen gjør akkurat det du forventer at den skal gjøre, nemlig fortelle deg hva som skjer i dine nettverk, la deg sortere og velg ut hvilke nyheter du vil se, og selvfølgelig delta aktivt med kommentarer og likes.

Vi har egentlig ikke mye negativt å si om denne appen, det måtte i så fall være at den skal ha en drøss av tillatelser til Facebook-kontoen din for ikke å plage deg med stadige varsler om at du er logget ut.

Scope er gratis i skrivende stund, og er du aktiv på sosiale nettverk kan den være verdt et forsøk.

Terningkast: 5

- Last ned til Android

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

annonse