Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

TestSilverstone Sugo SG09B Mini-ITX

Minikabinett med plass til massive skjermkort

Det er kompakt som få, men har masser av plass inni.

Introduksjon

SilverStone er et velkjent navn for hjemmebyggere av PC-er her til lands. Neste år fyller selskapet ti år, og de har på denne tiden klart å bygge seg opp et solid renommé innen flere forskjellige kategorier – men kanskje særlig innen kabinetter.

Vi har testet ganske mange av modellene deres innen denne kategorien før – om enn dessverre ikke det aller sprøeste vi har sett – og stort sett vært fornøyde med hva vi har erfart.

Dagens testmodell er deres niende inkarnasjon av Sugo-serien, som skal kombinere liten formfaktor med ellevill ytelse. Forventningene er høye, ettersom vi endte med å gi en soleklar anbefaling forrige gang et Sugo-kabinett fikk gjennomgå hos oss.

Forventningene blir ikke lavere av å lese på utsiden av esken. Her skal det være plass til en strømforsyning på 1000 watt, skjermkort av enhver lengde, prosessorkjølere tillpasset fullskala kabinetter – og skuffer for SSD-er bak hovedkortet.

Bli med over til neste side, så titter vi på litt nærmere på kabinettet.

Spesifikasjoner -
Materialer Stål og plast
Farger Sort
Vifter Inkludert: 1 x 180 mm 700/1200 RPM, 18/34 dBA 2 x 120 mm 1200 RPM 22dBA Utvidelsesspor 2 x 80/92 mm, 1 x 80 mm
Ekspansjonsspor 4
Støttede hovedkort Mini-ITX Micro-ATX DTX
Eksterne tilkoblinger 2 x USB 3.0 Mikrofon og hodetelefon
Strømforsyning Plass til én PS2 ATX opp til 180 mm.
Dimensjoner Høyde: 22 cm Bredde: 29,5 cm Dybde: 35,4 cm
Pris Rundt 750 kroner

Takk til Silverstone som sendte produktet til test.