Til hovedinnhold

Dette kabinettet koster 8000 kroner

Thermaltake oppgraderer luksuskassa.

Thermaltake
Niklas Plikk

Du må helt tilbake til 2010 for å finne den første utgaven av Thermaltakes unike kabinett, Level 10. Nå kommer de med en oppgradert versjon, hvor det svarte metallet er byttet ut med børstet aluminium, samt et par andre småendringer.

Unikt design

Den nye utgaven, kalt Thermaltake Level 10 Silver Limited Edition, har mange av de samme fysiske atributtene 2010-utgaven kunne skryte av. En vekt på solide 21,4 kilogram, fire vifter, og plass til totalt tre optiske enheter og seks harddisker eller SSD-er. I hovedkassen er det plass til et ATX-hovedkort, men også et mATX-kort hvis du vil ha litt ekstra rom å boltre deg på.

De tidligere USB 2.0-utgangene har blitt byttet ut med USB 3.0-plugger. Annet enn det nye materialet er imidlertid kabinettet nesten identisk, selv om prisen har blitt satt et solid hakk opp.

Koster å være kar

I 2010 var den veiledende prisen her i Norge på omtrent 5000 kroner. I år imidlertid Thermaltake slengt på limited edition i navnet, og da vet vi jo alle at prisen går opp. Veiledende pris vil derfor være et sted i underkant av 8000 kroner.

Det er kanskje en stiv pris, men til gjengjeld vil du være eier av et rimelig unikt kabinett, skulle du ville kjøpe det. Det vil nemlig bare produseres i 300 eksemplarer.

Les også: Dette er våre kabinett-favoritter

(Kilde: Sweclockers, Benchmark Reviews)

annonse