Til hovedinnhold
TestLocalscope (iOS)

Denne appen viser hva som skjer rundt deg

Samler informasjon fra en rekke ulike sosiale nettverk.

Format: iPhone
Pris: 14,-

Localscope samler bilder og annen informasjon fra utrolig mange sosiale nettverk, kobler det mot din plassering og viser dem enten som en liste, på kart eller som utvidet virkelighet.

Local Scope.

Mange apper for sosiale medier er gratis. Localscope må du derimot punge ut fjorten kroner for.

Grunnen er nok blant annet at Localscope ikke er enda et sosial nettverk (takk og lov for det!), men en app som samler informasjon fra allerede eksisterende nettverk.

Sniktitt

Localscope er koblet mot en hel drøss med sosiale nettverk, vi må innrømme at det var flere på listen som vi ikke hadde hørt om engang. Det er derfor befriende at du ikke trenger å være medlem av et eneste av dem for å bruke Localscope.

Localscope henter nemlig inn informasjon som er fritt tilgjengelig, noe som ikke er så rent lite.

Så hva gjør egentlig Localscope? Jo, appen henter inn geomerket informasjon og viser det for deg. I praksis vil det si at du for eksempel kan velge Intstagram-fanen, hvorpå du får se alle bilder fra Instagram som er tatt i nærheten av der du befinner deg akkurat nå. Bildene kan vises enten i en slags liste, på kart eller som utvidet virkelighet.

Da melder kanskje enda flere spørsmål seg. Vi skal ikke gå i dybden på hva utvidet virkelighet, også kjent som Augmented Reality (AR), er. Kortversjonen er at kameraet på telefonen aktiveres, og når du holder opp telefonen vises informasjonen fra appen i søkerbildet.

I praksis vil det si at når du holder opp telefonen markerer den for eksempel Flickr-bilder i nærheten med retning og avstand. Når du beveger telefonen, altså endrer hvilken retning du holder kameraet, endrer også skjermbildet seg tilsvarende.

Hvis du vil se hva som skjer i nærheten, kan Localscope altså være appen for deg.

Terningkast: 5

- Last ned til iPhone

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

annonse