Til hovedinnhold
TestPinterest

Finn godsakene enkelt

De trenger ikke surfe meningsløst rundt – Pinterest gir deg det du vil ha.

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

Pinterest er et nettsamfunn hvor du kan bla blant bilder og videoer fra forskjellige brukere. Forskjellen fra mange andre sosiale medier er at her er det ikke først og fremt brukerne som lager innholdet selv, de deler for det meste innhold som allerede ligger på internett og som de finner det verdt å dele med andre. For at du ikke skal bli overveldet av innhold, kan du velge å følge utvalgte «tavler», som det heter i Pinterest-verdenen.

Pinterest.

Første gang du bruker Pinterest, blir du bedt om å velge noen bilder du liker. Da starter du automatisk å følge tavlene som disse bildene hører til.

Godsakene rett til deg

Fordelen er at du forhåpentligvis får se bilder som er aktuelle for deg fra første stund, mens ulempen er at enkeltbildene du har valgt ut ikke nødvendigvis er representative for resten av innholdet du får se.

Etter hvert som du tilpasser appen til dine egne preferanser, blir også innholdet mer relevant for deg.

Selve appen er delikat, og mye av innholdet er av høyere kvalitet enn det du for eksempel finner på Instragram, selv om dette ikke er et samfunn som retter seg mot de spesielt fotointeresserte slik Flickr gjør.

Vi synes derimot ikke det er spesielt intuitivt å bruke Pinterest-appen. Det var litt tungvindt å navigere frem og tilbake, og ikke så enkelt å få en oversikt over hva du følger med på. Det kan også være litt forvirrende at det finnes en drøss av tavler med samme navn.

Selve delingen, og oppretting av dine egne tavler, er svært enkel og gjør at det er lav terskel for å være med å bidra med innhold.

Hvis du ikke allerede bruker flere timer om dagen på å surfe på forskjellige nettsamfunn, har du altså enda en app som kan hjelpe deg med akkurat dette her.

Terningkast: 5

- Last ned til iPhone
- Last ned til Android

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

annonse