Tek.no

Test

Silverstone Raven RV02-E

13 Mai 2011 21:15

Introduksjon

Selv om det i dataverdenen ikke skal gå mange år, og i mange tilfeller bare noen måneder, før maskinvaren er håpløst utdatert, finnes det noen produkter som har litt lengre holdbarhet. Kabinetter er et eksempel på utstyr man gjerne bruker i flere år dersom man først finner et man er fornøyd med.

Silverstone har funnet ut at deres Raven 2 fremdeles holder mål, og det til tross for at de har lansert Raven 3. Rett over nyttår lanserte de nemlig Raven 2 på nytt, i form av RV02-E som vi i dag har på testbenken.

Det er ikke så mye som har endret seg siden vi testet originalen, Silverstone Raven RV02, for nesten to år siden. Silverstone kan melde om nye vifter i bunn, hvor de har tatt i bruk tre stykk 180 mm Air Penetrator. Ellers er det også funnet plass til en ny type harddiskbrønner.

Spesifikasjonene til RV02-E er i likhet med utseendet til forveksling lik forgjengeren, RV02. De nye Air Penetrator viftene skal visstnok være mye mer effektive, men hvordan kabinettet faktisk gjør seg på testbenken vår finner vi snart ut.

Takk til Silverstone som sendte produktet til test.