Tek.no

Test

Silverstone Fortress FT03

Silverstone Fortress FT03, med et minimalistisk utseende!
Alexander Tøgard
14 Mar 2011 21:30

Introduksjon

Det finnes et hav av kabinetter å velge mellom, og for å skille seg ut som produsent må man som regel kunne vise til et ekstraordinært utseende, veldig god brukervennlighet, eller termiske egenskaper utenom det vanlige. For å lage noe som virkelig får oppmerksomhet bør kabinettet ha en god kombinasjon av alle disse egenskapene!

Silverstone hevder selv at de har funnet på noe helt unikt når det kommer til deres siste kreasjon, nemlig Silverstone Fortress FT03. Dette er et kabinett for hovedkort i Micro-ATX format, noe som blir stadig mer populært. Fortress FT03 er et kabinett med et nesten kvadratisk fotavtrykk, og ser faktisk ganske normalt ut forfra.

Beveger man derimot blikket til siden av kabinettet ser man at det faktisk er nesten halvparten så dypt som vanlige midi- eller fulltower-kabinetter. Dette har Silverstone fått til ved å rotere hovedkortplaten 90 grader med klokken slik at alle tilkoblingene til hovedkortet stikker opp i været. Spesielt? Ja! Men er det nyttig? Det vil vi snart finne ut!

Med en ganske lekker konstruksjon bestående nesten utelukkende av metall, er det ikke så rart at prisen er litt stiv. Men er den ganske spesielle løsningen med å vri hovedkortet gunstig når det kommer til brukervennlighet og termiske egenskaper? Følg med i neste sidene for å få svar på nettopp dette!

Takk til Silverstone som sendte produktet til test.

Les også