Til hovedinnhold

HTC Desire HD

Testresultater

Er du ute etter den råeste mobiltelefonen som finnes, så er det denne. HTC Desire HD har 4,3 tommer stor Super-LCD-skjerm, en lynkjapp prosessor og et brukergrensesnitt som reagerer spontant og presist.

Finn beste pris på HTC Desire HD i vårt prissøk

Den store skjermen gjør telefonen egnet til nettsurfing, en opplevelse HTC Desire HD med Flash 10.1 klarer bedre enn de fleste.

Du kan zoome raskt med to fingre på skjermen, og muligheten for å blåse opp skjermen uten at du må vente på at bildet skal oppdatere seg, gjør at du enkelt zoomer inn og treffer selv de minste lenker på nettsiden.

Skjermen er også ypperlig for film, e-bøker, bilder, e-post, PDF-er eller hva du måtte ønske å se på. Den gir dessuten god oversikt når du skal bla i spillelister for å finne frem til favorittmusikken.
Se når vi pakker ut Desire HD

Kartløsningen gjør HTC Desire HD til en fullverdig GPS-løsning både for bilister og fotgjengere. De mest avanserte tjenestene må du riktig nok kjøpe lisens på når prøvetiden er over, men prisen er ikke avskrekkende.

VI finner lite å utsette på HTC Desire HD. Om vi skulle ønsket oss noe måtte det være mer internminne enn de 1,5 GB telefonen har.

Ellers ønsker vi en TV-utgang ut over den trådløse mediestreamingen (helst HDMI) og mulighet til å overføre filer fra USB-minne til telefonen.

Vi kan jo legge til at Nokia N8 har alle disse funksjonene. Likevel er det så mye ved HTCs toppmodell som tiltaler oss at vi faller pladask.

Når det gjelder hastighet, enkelhet og brukeropplevelse er det rett og slett ingen telefoner på markedet som kan matche Desire HD.

Vi tipper denne kommer til å havne under svært mange juletrær denne vinteren.

Terningkast: 6

Vil du vite mer?
Les hele testen av Desire HD på Mobilen.no

Alternativer
Hvordan du enn snur og vender på det - HTC Desire HD er rett og slett den råeste mobiltelefonen som finnes i butikkene.

Er du ute etter en mobiltelefon med topp spesifikasjoner, HDMI og USB-vert, så finnes det også. Nokia N8 har disse funksjonene, men skjermen er mindre, brukergrensesnittet mer krevende og systemet en god del tregere.

Om du ønsker å spare noen kroner kan du også gå for den første HTC Desire. Denne har mange av de samme funksjonene, men kan ikke bruke nett-tjenestene i HTC Sense. Den har heller ikke like stor skjerm som Desire HD.

Mer om
annonse