Til hovedinnhold

LG Optimus 2X - Råest på markedet

LG Optimus 2X er den raskeste mobiltelefonen på markedet. Du merker det først og fremst om du skal kjøre mange parallelle oppgaver, hente opp bilder eller bla i tunge filer mens telefonen kjører andre oppgaver samtidig.

Den raske prosessoren gjør det også mulig å hente ut et TV-bilde via medfølgende HDMI-kabel. Kjører du spill eller surfer på nett, så fungerer TV-skjermen som en kloning av mobilskjermen, men spiller du av video, så er det bare på TV-skjermen at du ser bildet. Telefonen spiller av en rekke filformat, også DivX i HD-oppløsning uten at det er behov for å konvertere filene først.

LG Optimus 2X er en mobiltelefon med utsøkt design, god byggekvalitet og fremragende ytelser. Den har ikke AMOLED-skjerm, men en meget stor og klar LCD-skjerm som fungerer utmerket. Kameraet tar helt greie bilder, og det er mulig å filme i HD-oppløsning opp til 1080p.

Underholdene
Med god musikkspiller, god skjerm og ikke minst mulighet for å overføre skjermbildet til en TV, så er LG Optimus 2X en mobiltelfon med høy underholdningsfaktor. Den kjappe prosessoren kjører avansert spillgrafikk så det er en fryd for øyet. Mediespilleren spiser alt vi putter i den av mediefiler, og et romslig minne gjør at du kan ha med deg store mengder musikk. Om du velger å lagre HD-video i høyeste kvalitet, så blir det likevel litt snaut. LG 2X er nemlig en av få mobiltelefoner hvor det å ha HD-video på mobilen faktisk kan ha noe for seg.

Sikkerhet

LG Optimus 2X leveres med en sikkerhetsløsning fra F-Secure, slik at du kan sikre deg mot at uvedkommende får tilgang til innholdet på mobiltelefonen. Programvaren hindrer at skadelig programvare kan kjøres, og lar deg slette alt innhold på mobilen dersom den er mistet eller stjålet.

Vi tror målgruppen for denne mobiltelefonen først og fremst er brukere som ønsker en rask mobiltelefon med den nyeste teknologien, og som antakelig er vel så opptatt av underholdningsverdien som av de rene nyttefunksjonene. Den høye prisen gjør at LG Optimus 2X vil være uoppnåelig for mange, noe som øker statusen tilsvarende for dem som kjøper den. 

Tale og SMS

Som telefon fungerer LG Optimus 2X utmerket, med ren og klar lyd. Vi har hatt mobiltelefoner med bedre radiofølsomhet, og Optimus 2X er ikke en mobiltelefon for områder med svært dårlig mobildekning. Jevnt over fungerer den likevel godt.

Alternativer

Om du ønsker deg en mobiltelefon med enda større skjerm, så er HTC Desire HD et godt alternativ. Desire HD har en skjerm som er hele 4,3 tommer stor. Et annet alternativ med bra skjerm og god ytelse er Samsungs Galaxy S. Denne har en svært god Super AMOLED-skjerm.

Finn beste pris på LG Optimus 2X i Prissøk.

Vil du vite mer?
Les hele testen på Amobil.no

annonse