Service

Dette er gadgetene vi venter mest på

Disse produktene havner garantert under mange juletrær.

15. – 11. plass

Jula nærmer seg, og kjøpelysten sitter løst i de tusen hjem. Uansett om man skal kjøpe en gave til andre eller seg selv, sikler forbrukerne etter varer i prissøketjenesten Prisguide.no.

Vi har kokt sammen en liste over de produktene dere venter mest på, eller rettere sagt de duppedittene flest folk ønsker pris- og lagervarsel på. Her følger topp 15:

15. Apple iPhone 4S 16 GB

På 15. plass finner vi Apples forrige iPhone-utgave, nemlig iPhone 4S. Telefonen kom ut 28. oktober 2011 i Norge, men det er fremdeles mange som er interessert i den.

Smarttelefonen hadde det samme utseendet som forgjengeren, men på innsiden var det masse nyheter. Stemmekontrollen Siri og nettskytjenesten iCloud gjorde sine entreer, mens et bedre kamera og ytelse begeistret kritikerne.

14. Samsung Galaxy Note II

Denne blandingen mellom smarttelefon og nettbrett – med penn i tillegg – er det en stor interesse for. Som navnet antyder, er dette det andre innslaget i Samsungs Galaxy Note-serie, som vektlegger bruken av penn, eller stylus, på skjermen.

Samsung Galaxy Note II kjører på Android 4.1 Jelly Bean, har en oppløsning på 720p, 2 GB RAM og en firekjerners prosessor som presser ut en ytelse på 1,6 GHz.

13. LG Nexus 4

Dette er er Googles fjerde Android-baserte smarttelefon under merkenavnet «Nexus». Telefonen er satt sammen av LG, og kjører på den nyeste versjonen av Android (4.2).

Nexus 4 byr videre på firekjernersprosessoren Snapdragon S4 Pro på 1,5 GHz, 2 GB RAM, 8 eller 16 GB intern lagring og et 8 megapikslers kamera på baksiden.

12. Microsoft Surface 8 Pro 128 GB

Microsoft kunngjorde sitt eget Windows 8-baserte nettbrett Surface i juni, og varslet at det kommer i to utgaver. Den ene versjonen tilbyr Windows RT med en mobilspesifikk ARM-prosessor, og den andre byr på Windows 8 Pro med en Intel-prosessor.

Pro har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler og 4 GB RAM. Microsoft hevder at denne duppeditten vil fungere som både et nettbrett og en bærbar PC på grunn av Windows 8.

11. Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung Galaxy Note 10.1 er en del av Galaxy Note-serien, men i motsetning til sine brødre er den «bare» et nettbrett. Det har fremdeles pennen, som også kalles «S-Pen».

Nettbrettet har ellers en oppløsning på 1280 x 800 piksler, firekjernet prosessor på 1,4 GHz, et minne på 2 GB og operativsystemet Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Sjekk ut de fem neste produktene på side to »