Til hovedinnhold
Service

Her er ukens beste kjøp

Du kan spare mye penger på å kjøpe disse akkurat nå.

I prisguiden vår lister vi daglig opp tilbud innen en rekke ulike kategorier. Dette gjør vi slik at du kan spare penger, og for å veilede deg i den ellers store produktjungelen.

Er du på jakt etter en ny TV? Eller kanskje en ny bærbar datamaskin? Da kan det være lurt å avlegge tilbudshjørnet en visitt. Enten du er på jakt etter rimelige mobiltelefoner eller kameraer, vil du sannsynligvis finne noe interessant.

Nedenfor følger noen av tilbudsproduktene hvor du ifølge Prisguide.no har mest penger å spare.

NB: Alle prisene er manuelt sjekket før artikkelen ble publisert, men kan endres av butikker hele tiden. Prisutviklingen kan du selv sjekke på hvert produkt ved å gå til «Prishistorikk».

Seagate Expansion External Drive 3 TB

Seagate Expansion External Drive 3TB.Foto: Seagate

Selv om diverse nettskytjenester for alvor har begynt å gjøre inntog i dataverdenen, er det også greit å lagre filene dine lokalt. Hvis det begynner å bli plassmangel i de eksisterende harddiskene, kan det derfor være lurt å kjøpe en ekstern harddisk.

Seagates Expansion External Drive rommer således 3 TB med innhold (3000 GB), noe som burde holde til bilder, video, musikk og andre dokumenter i første omgang. Grensesnittet er USB 3.0, noe som sørger for rask overføringshastighet.

Prisen på denne eksterne harddisken har gått opp og ned, men har nå forlatt prislappen på 1538 kroner, til fordel for 929 kroner.

Sony Ericsson Xperia Neo

Sony Ericsson Xperia neo.Foto: Sony Ericsson

Dersom du er på jakt etter en ny smarttelefon, kan muligens denne rakkeren fra Sony Ericsson være noe for deg.

Da Amobil.no testet Xperia Neo, var de fornøyde med kameraet, brukergrensesnittet, Flash-støtten, HDMI-utgangen, designen og skjermen. Tastene var derimot litt for utsatte etter deres smak, og batteritiden er heller ikke optimal.

Prishistorikken til Xperia Neo viser voldsomme svingninger, men nå har prisen gått ned til 1999 kroner fra en lengre periode med høye priser – med 3295 kroner som takhøyde.

Canon EOS 550D

Canon EOS 550D.Foto: Canon

EOS 550D fra Canon er en god innstegsmodell til speilreflekskameraenes verden. Kameraet er enkelt i bruk og inneholder en rekke mer eller mindre avanserte funksjoner som gir deg litt mer å rutte med enn et vanlig kompaktkamera. I tillegg kommer en armé av forskjellige objektiver som passer til kamerahuset.

Akam.no testet Canon EOS 550D i sin tid, og mente at kameraet er svært brukervennlig.

EOS 550D har holdt seg til 5 – 6000 kroner den siste tiden, men er nå nede i 4092 kroner. Selv om det er EOS 550D som har fått et lite tilbud denne uken, anbefaler vi i stedet å sjekke ut oppfølgermodellen Canon EOS 600D. Den nyere modellen scorer det samme som forgjengeren, men koster litt mindre. Det er derfor et bedre kjøp totalt sett.

Pioneer HTP-SL050

Pioneer HTP-SL050.Foto: Pioneer

Vil du ha litt godlyd til storskjermen i stua? Pioneers hjemmekinopakke HTP-SL050 kommer med receiver, et par høyttalere, en subwoofer og en haug med kontakter.

Utseendet er svart, stilrent og ryddig, og det er støtte for de mest vanlige HD- og surroundlydformatene. Dermed skal du kunne spille av alle CD-ene, DVD-ene og Blu-ray-platene dine med best mulig lyd.

HTP-SL050 har holdt seg til rundt 3000 kroner siden det ble lansert i november 2012, men er nå nede i 1995 kroner.

Se over 30 andre gode tilbud på Prisguide.no

Dine tips

Har du kommet over noen gode tilbud? Del dem gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

Les også
Dette er gadgetene vi venter mest på
Les også
Spar tid og penger med handleliste
Les også
Når kommer varen?
Les også
Har du testet ut prishistorikken?
Les også
Har du prøvd prisvarslingen ennå?
Mer om
annonse