Rykte

OnePlus slipper trolig ny mobil til uken

Stemmer ryktene blir dette en skikkelig kraftkar.

Kinesiske OnePlus skal angivelig ha planer om å lansere en ny mobiltelefon den 15. november. Selskapet tvitret denne uken at de vil tilby sine kunder den nyeste versjonen av Snapdragon-prosessoren nettopp denne dagen, melder The Verge.

Med andre ord så er kinesiske produsenter på offensiven. Tidligere denne uken dukket det opp rykter om at Meizu også planlegger å slippe en ny, rammeløs telefon på selveste julaften.

Trolig en oppgradering av OnePlus 3

Det er trolig den nyeste modellen fra selskapet, OnePlus 3, som kommer til å få oppgradert maskinvaren sin. Denne modellen ble lansert i sommer, så det er trolig ikke en helt ny modell vi får se.

Den oppgraderte modellen får etter alle solemerker Qualcomms nyeste Snapdragon 821-prosessor, den samme prosessoren som blant annet Googles nye Pixel-modell har fått. Denne prosessoren kjører med en klokkefrekvens på 2,35 GHz.

Beholder OLED-skjermen

Det har også florert en del rykter rundt at selskapet vil dumpe sin nåværende OLED-skjerm til fordel for en LCD-variant. Dette blir det trolig ikke noe av, da Carl Pei, en personen bak selskapet, avkrefter disse ryktene via sin Twitter-konto.

Den nye mobilen skal angivelig få 8 GB med arbeidsminne og et større batteri. Her snakkes det om en kapasitet mellom 3500 og 4000 mAh. I tillegg spekuleres det i om nyeste versjon av Android (7.0) vil være på plass.

Hvilke rykter som viser seg å stemme vil vi altså antagelig få svar på den 15. november.

Aldri hørt om OnePlus?
Sjekk ut vår test av OnePlus 3 her »

(Kilde: The Verge)

Les også
Ny OnePlus-utgave dukket opp i det stille
Les også
OnePlus 3: OnePlus 3 er en ren maktoppvisning
Les også
OnePlus' nye toppmodell er lekker og spekket med teknologi
Les også
Google-ingeniør advarer mot de nyeste USB-kablene
annonse