Tek.no

Nyhet

Acer lanserer stilig nettbrett for spillere

«Predator 8» skal gi deg en skikkelig spillopplevelse.

Acer/YouTube
3 Sept 2015 13:05

Under Computex-messen i juni tok vi en titt på et nytt og stilig nettbrett fra Acer kalt «Predator 8», som er rettet spesielt mot spillere. I forbindelse med den kommende IFA-messen har Acer nå offisielt kunngjort nettbrettet og avslørt mer informasjon.

Nettbrettet er altså et av produktene i den nye «Predator»-serien av spillrettede produkter fra Acer, og tar sikte på å gi spill-entusiastene en bedre opplevelse enn på vanlige nettbrett. Nettbrettet har en skjermstørrelse på 8 tommer og full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler.

Gode farger og solid lyd

På innsiden finner man den nye Intel Atom x7-prosessoren, som man blant annet også finner i Surface 3-nettbrett til Microsoft. 2 GB minne og opptil 64 GB lagringsplass som kan utvides til 128 GB via mikroSD, er også på plass.

Skjermen er videre av typen IPS og kommer med noe som heter «Colorblast», som ifølge Acer skal gi «profesjonell» bildekvalitet med blant annet støtte for 100 prosent av NTSC-fargeskalaen.

Ellers er det kanskje på lydsiden at nettbrettet skiller seg ut. Predator 8 kommer med fire høyttalere i fronten som skal være i stand til å servere en virtuell surround-lyd og solid fylde. I tillegg har nettbrettet en teknologi som distribuerer lyden «intelligent» mellom høyttalerne, som ifølge Acer skal gi en klarere lydgjengivelse.

Høy berøringspresisjon og haptisk tilbakemelding

I pressemeldingen skryter Acer også av at det nye spillnettbrettet byr på en tettere plassering av berøringssensorene i skjermen, noe som skal gi høyere følsomhet og presisjon i for eksempel førstepersons skytespill, men også i andre sammenhenger.

Nettbrettet har også kraftige haptiske motorer som gir solide fysiske tilbakemeldinger i spill, og produktet byr i tillegg på et mykt, mønstret belegg på baksiden som gir godt grep under lange spilløkter. Predator 8 vil bli tilgjengelig i Europa i oktober til en startpris på 350 euro, rundt 3300 kroner.

Her er et annet, snedig produkt fra Acer:
Sjekk ut selskapets nye, byggekloss-PC »

Norsk pris og lansering er ennå ikke kjent. Mer informasjon kan du finne på produktsiden, og under kan du se Acers reklamevideo for produktet.

Gå ikke glipp av noen av nyhetene fra IFA-messen:
Her finner du alle nyhetene og sniktittene fra IFA »

Les også
Denne gir nettbrettet en skikkelig joystick
Les også
Dette skal være verdens tynneste Windows-nettbrett
Les også
Denne PC-en lar deg vippe skjermen helt rundt – og kommer med ekstra rask trådløsteknologi
Les også
– Amazon skal snart lansere superbillig nettbrett
Les også
Slik er Acers spillnettbrett
Les også
Predator-brettet i lommeversjon
Les også
Acer har snekret sammen en byggekloss-PC
Les også
Predator 8 har utvilsomt utseendet med seg
Les også
Acer vil være først ute med buet og ekstra bred IPS G-Sync-skjerm
annonse