Til hovedinnhold

Det beste Iphone-tilbehøret

Mobilen har fått bekreftet fra Netcom at det finnes så mye som 10.000 eksemplarer av Apple Iphone i Norge. Dette til tross for at mobilen ikke er offisielt tilgjengelig her i landet.
Som med alt annet utstyrt fra Apple blir det også laget uendelig mye tilbehør til mobiltelefonen Iphone. Men hva er best? Nettstedet Switched har nå gått gjennom mye av det som finnes og kåret det beste tilbehøret.
Beste deksel
Incase Slider får æren av å åpne ballet og er kåret til det beste dekselet. Det er meget tynt og laget av hard plastikk med høy kvalitet. Prisen på dekselet fra Incase ligger på 34,99 dollar (180 kroner).
Selv om Incase Slider kun kommer i sort og hvit plastikk, noe som endrer utseendet på telefonen, får det skryt. Switched mener faktisk telefonen ser bedre ut med det plastdekselet enn uten.


Beste stereo
I tillegg til å være en mobiltelefon er Iphone også en fullt utstyrt Ipod. Det vil si en av de bedre MP3-spillerne på markedet. Da kan det være kjekt med et stereoanlegg som passer perfekt til mobilversjonen av spilleren.
De fleste andre løsning på markedet er nemlig spesialtilpasset Ipod, noe som betyr at den bør settes i flymodus med mindre ørene skal ødelegges av ringelyder. Altec Lansing T612 fikser imidlertid dette problemet, for en pris på 199 dollar (1.023 kroner).


Beste adapter
For å komme seg forbi den utrolig klønete hodetelefonløsning til Apple, der du er nødt til å bruke spesialtilpasssede hodetelefoner, er du nødt til å kjøpe en adapter. Da kan du bruke helt vanlige stereohodetelefoner.
Monster Isonitalk er et adapter til 19,99 dollar (103 kroner) som lar deg bruke hvilke hodetelefoner som helst, samtidig som du kan ta imot samtaler, via en mikrofon på adapteret. Det er også mulig å pause musikk med adapteret.


Beste lader
Selv om Apple Iphone har flere gode laderløsninger er det en fordel å tenke et skritt videre. De fleste har tross alt mer enn en mobiltelefon å lade opp. Da er det kanskje en idé å gå for Callpod Chargepod.
Denne lar deg koble til en hel haug med forskjellig utstyr på den samme laderen, slik at du slipper å bruke fem strømuttak for å lade fem enheter. Prisen ligger på 49 dollar (252 kroner) for selve laderen, mens hver separate tilkobling koster 9,95 dollar (51 kroner).


Beste hodetelefoner
Selv om Apple har fokusert mye på lyd får selskapet lite skryt for hodetelefonene som følger med Iphone. Både utformelsen og lydkvaliteten har blitt kritisert. Derfor er det essensielt for mange å bytte ut hodetelefonene som følger med.
Switched mener Etymotic Hf2 er de beste på markedet. Prisen ligger på 179 dollar (920 kroner), men for den prisen skal du få eksepsjonell lydkvalitet og flere forskjellige øreplugger, som skal passe til de fleste ører.


Beste backupbatteri
Mange klager på batterilevetiden på Iphone. De fleste er nødt til å lade telefonen hver eneste natt. Det finnes allikevel løsninger som gjør at dette ikke er livsviktig. Mstation har lagen en batteripakke som øker batterilevetiden betraktelig.
Mstation Mophie gir 250 ekstra timer standbytid, 8 timer taletid, 6 timer internettbruk, 7 timer videoavspilling og 24 timer lydavspilling. Dette gir mye bedre ytelse på en mobiltelefon som de fleste bruker ekstremt mye. Prisen ligger på 99,99 dollar (514 kroner).


Mer om
annonse