Til hovedinnhold

Unyttig tilbehør til din Ipod

Apple sin klassiske Ipod har, på tross av sin popularitet, få andre funksjoner enn å spille av musikk og video. Om du vil høre på radio, eller ta opp samtaler er du nødt til å kjøpe ekstra utstyr.
Dingser til Ipod har dermed blitt en lukrativ handelsvare, men mon tro om ikke det noen ganger blir litt mye av det gode.
Humornettstedet Cracked har satt opp denne listen over de ti mest unyttige dingsene skapt for Ipod.
10. Høytaler med akvarium
Da nyheten om Ipond kom medførte det høylytte protester fra dyrevernsorganisasjoner. Denne ipodhøytaleren kommer nemlig med en levende fisk. Håpet er at du skal kunne nyte synet av fisken, mens dere begge nyter musikken.


Problemet er om fisken nyter det hele. Den har nemlig svært knapp plass å bevege seg på. Hele 15 ganger mindre enn den plassen som anbefales for fisk i akvarium. Om den har samme musikksmak som deg er også et spørsmål.
Om du er glad i dyr bør du holde deg langt unna denne dingsen.
9. Alkometer
Et alkometer kan ofte være nyttig. Men om du sitter med Ipod-en ved din side på fest, så er du kanskje ikke skapt for det sosiale liv i utgangspunktet. Om du derimot er en smule mer sosial vil det neppe ta lang tid før du og vennene dine kaster dere ut i en hasardiøs drikkekonkurranse ved hjelp av Ipod-alkometeret.


Det er neppe lurt om du planlegger å kjøre hjem.
8. Lykt og laserlys
Griffin har spesialisert seg på ipodtilbehør og en rekke av utstyret deres er meget nyttig. Lommelykt og laserlys er derimot dingser som du neppe får bruk for med det første. Å bruke en Ipod med 80GB som laserpenn er ikke særlig funksjonelt, spesielt ikke når du får langt mindre versjoner laserpekere til en tredjedel av prisen. Og om ikke bakgrunnslyset ditt på Ipoden holder, så vil neppe denne lommelykten hjelpe deg særlig.


Spar heller pengene til en Maglite og en laser som kan kutte gjennom jern, det er langt mer morsomt.

7. Skuddsikker innramming
Hva er det du misliker med Ipod-en din? At den får plass i lomma? At den har et glatt design? At den i det hele tatt ser bra ut? Hvis det er slike ting som får deg til å rynke på nesa over Ipod-en så anbefaler vi sterkt denne skuddsikre innpakningen til Ipod.


Hvis ikke er det bare å holde seg unna.
6. Ipod-undertøy
Hvor ofte er det du går rundt på gata, kun iført truse og hører på Ipod-en din? Ikke så veldig ofte regner vi med. Nettopp derfor er truse, med Ipod-lomme helt unyttig. Spar heller pengene til bukser med lomme.


For all del ikke bruk dem på en sports-BH med egen lomme for Ipod-en foran brystene. Sportsklær ser allerede sært nok ut. Ingen grunn til å gjøre det hele enda verre.
5. Sexleketøy
Å ta med seg Ipod-en i senga er noe du helst bør gjøre når du er alene. Denne dingsen vil neppe heve stemningen stort verken for han heller henne.


Da er det langt bedre å tenne noen stearinlys og fyre opp stereoanlegget og la Ipod-en gjøre det den gjør best, spille musikk. Annet kan du heller la profesjonelle ta seg av.
4. Songthong
Å pakke inn Ipod-en er populært og smart. På denne måten kan du beskytte den mot riper, vann, møkk og annet. De fleste har heldigvis oppdaget at det likevel er smart å kunne ha tilgang til kontrollhjulet på Ipod-en.
Det har ikke de som kom på ideen om å lage denne innpakningen.


Kanskje det fremhever Ipod-ens eleganse slik de påstår, men det gjør den samtidig helt umulig å bruke.
3. Ipod barberhøvel
Denne dingsen ble i utgangspunktet lansert som en spøk for første april. Likevel ble nyheten om muligheten for å barbere seg med Ipod-en raskt spredd verden over. Det tyder på at vi mennesker godtar de mest utrolige historier så lenge det er en Ipod involvert.


Nå frykter vi at produktet faktisk vil bli utviklet i virkeligheten. I så fall er det bare å holde seg unna, en egen barbermaskin eller høvel vil garantert gjøre jobben bedre uten å ødelegge for musikken.
2. Dockingstasjon for do
En Ipod-dings som derimot er fullt mulig å kjøpe, men helt unyttig er Ipod-dockingstasjon for do. I denne kan du plassere din Ipod og lytte til musikken gjennom den innebygde høytaleren. Samtidig har du lett tilgang til dopapiret som henger på samme dings.


Med tanke på at du senere skal bruke Ipod-en vil vi uansett anbefale at du ikke skifter musikken før etter at du har vasket hendene. Eller kanskje heller droppe hele dingsen og kjøpe et par trådløse høytalere om du absolutt må ha musikk på do.
Høytalerne i denne dingsen er på den annen side vanntette lover produsentene. Hvorfor du trenger vanntette høytalere mens du sitter på do er derimot ikke helt innlysende.
1. Få hvitere tenner med Ipod
Rock my teeth er trolig det særeste ekstratilbehøret som noen gang er skapt for Ipoder. Under tanken om at musikk gir hvitere tenner har produsentene skapt en slags tannbeskytter med innebygde høytalere.


Folk som hører på høy musikk på bussen er irriterende. Folk som sitter på bussen og spiller musikk for Karius og Baktus er derimot bære veldig sært. Sats heller på en skikkelig tannpuss og spill musikken for ørene.
Om du selv vurderer å kjøpe denne dingsen likevel så kan kanskje denne reklamevideoen holde deg borte fra tanken:

Mer om
annonse