Til hovedinnhold

Øreplugger uten krøll

Skal du ha fullt utbytte av din Iphone som musikkspiller må det originale hodesettet byttes ut. Men om du skal spandere 600-700 kroner på pluggene, så bør de også være bra.
Passer alle modeller
Skullcandys nye versjon av FMJ-pluggen har 11 mm element. Vi målte ledningen til 106 cm, som er omtrent seks cm kortere enn på originalpluggene.
Pluggen er standard 3,5mm med gullbelegg, og utformingen er så slank at du kan bruke settet også med førstegenerasjon Iphone.


"Gullpluggen"

"Krøllfri"
Ledningen er forsterket med en vevd sølvtråd som igjen er trukket med klar plast. Dette gjør ledningen litt stivere enn de rene gummikablene, men gir samtidig høyere bruddstyrke.
Dessuten har denne utførelsen en annen fordel; ledningene er tilnærmet krøllfrie. Endelig et hodesett vi kan plukke opp av lomma og ta i bruk, uten først å måtte bruke tid på å løse opp i vaser.
Høyre og venstre plugg har like lang kabel, og mikrofonen med kontrollknappen sitter på høyre side.
Lyd
Lydkvaliteten er god, og vi opplever ingen forvrengning på høyt volum. Mikrofonen fungerer også bra, og knappen på ledningen har samme funksjoner som knappen på originalen.
Metall
FMJ står for Full Metal Jacket. Som navnet antyder er både pluggen, kontrollen med mikrofonen og selve ørepluggene i metall. Silikonputene som følger med sitter godt i øret og demper omgivelseslydene effektivt. Det følger med tre sett silikonputer i ulike størrelser.
I tillegg følger det med tre formbare skumputer som blokkerer omgivelsesstøyen enda bedre.
Pluggene finnes i sølv, sort og krom.


Slik ser salgspakken ut. De runde sakene i midten er ekstra puter i henholdsvis silikon og skumgummi.
Skallegodis!
Vi synes pluggene er verdt prisen, ikke minst fordi vi hater kabelvaser. Lydkvaliteten er så god som du kan forvente i denne typen øreplugger. Dekoren er diskret, med Skullcandys hodeskalle preget bak på pluggen. Vi synes det ser bra ut, men vet jo at enkelte har et anstrengt forhold til knokler. Men blant Iphonebrukerne er denne gruppen neppe overrepresentert.


Skallelogoen hører med på et Skullcandy-produkt.

Mer om
annonse