Til hovedinnhold

Nokia gjør deg kul til jul

(Stockholm/Mobilen.no): Samarbeidet ble offentliggjort under en seanse hos WeSC i Stockholm i dag. Ansvarlig for hodesett hos WeSC, Konrad Bergström, var selvsagt tilstede under lanseringen, tydelig stolt over hva han har fått til.
– Vi valgte å samarbeide med Nokia, fordi jeg har gode kontakter i selskapet, og fordi dette er god PR for oss, sier Bergström til Mobilen.no. Han legger ikke sjul på at samarbeidet også betyr at WeSC vil få sine produkter presentert i nye salgskanaler.
Not for the dough...
Nokia er på sin side opptatt a å være der ungdom er. – Vi ser at WeSC appelerer til ungdom, sier Nokias Erich Hugo, til Mobilen.no. - Nå har vi en unik pakke som består av en rimelig mobiltelefon med god lyd og et kult hodesett. Pakken koster ikke mer enn at foreldre kan kjøpe den til sine barn, selv uten å måtte bytte abonnement. Eller operatørene kan gi den bort sammen med abonnement, sier han. Så legger han til at Nokia gjør dette for moroskyld, og ikke for å tjene mer penger.


Hodesettet er en spesialutgave av WeSC Bongo

Bongo
Hodesettet som bundles med telefonen er WeSC Bongo, et hodesett som har god lyd og kommer med farger som matcher mobilene de er pakket sammen med. – Vi valgte en modell som har en relativt stor flate vi kunne sette farge og logo på. I første omgang pakket vi 10 000 sett, men disse er allerede solgt, og nå lager vi 10 000 til. Det stopper nok ikke med det, sier Bergström.
Sist Nokia og WeSC samarbeidet (2006) ble det lansert en såkalt "Limited Edition" der en eksisterende mobilmodell (Nokia 3250) fikk WeSC-logo og en egen WeSC applikasjon. I pakken lå det et hodesett fra Sennheiser (!). Opplaget var begrenset til 500 telefoner. Denne gang vil det ikke være WeSC-merke på mobilen, ei heller Nokia-logo på hodesettet.


Konrad Bergstrøm er sjef for hodetelefoner i WeSC, og tar aktivt del i utviklingsprosessen.
Selv om WeSC er en internasjonal kjede med butikker i 18 land, så er denne pakken ment for det skandinaviske markedet. Men målet er å gjøre lignende prosjekter også i andre deler av Europa. Pakken med hodesett og mobil skal selges i de tradisjonelle Nokia-kanalene. WeSC vil ikke begynne å selge mobiltelefoner, men skal fortsette å selge skateboard, skateutstyr, sko klær og hodesett.

Mange til Norge

Nokia bekrefter at et stort antall av pakkene er solgt til ”en aktør i Norge”. Hvem denne aktøren er vil Nokia ikke si, men trolig betyr det at minst en av operatørene vil komme til å ha pakken med i sin julekampanje.


Kanskje finner du en slik pakke under juletreet i år?
Nokiamodellene som vil bli pakket sammen med hodesett fra WeSC er musikkmobilene 5220 og 5320 Xpress Music .
(Her kan du selv sammenlikne de to mobilene)
Hodesettene med Nokias farger kan kun kjøpes som en del av dette pakketilbudet. Nøyaktig hva det vil koste gjenstår å se.


Nokias informasjonssjef, Oskar Södergren, var mannen som først bundlet hodesett med telefoner. Den gang hadde han en annen posisjon i selskapet, og bundlingen ble sett på som et risikoprosjekt. Han føler seg trygg på at det skal bli suksess også denne gangen.

Mer om
annonse