Til hovedinnhold

Nokias to nye musikkmobiler

De to modellene heter Nokia 5220 og 5320, og er begge medlemmer i XpressMusic-familien.

Den rimeligste modellen er 5220, som skal koste om lag 1600 kroner før subsidier. Nokia trekker frem den asymmetriske designen og en innbygget bærestropp som to av telefonens særegenheter. I tillegg kommer en musikkspilletid på 24 timer, egne musikktaster og 3,5mm audioutgang på listen over saker og greier det er verdt å nevne.


Fasongen på 5220 er unektelig utradisjonell
5320 er litt dyrere, men så er dette også en mobiltelefon med Super-3G og en dedikert brikke som skal gi bedre lydkvalitet. 5320 er dessuten klar for Ovi – Nokias nye medieportal der du kan laste ned musikk, spill, programvare og annet innhold, eller dele ditt eget innhold med andre. Prisen på denne telefonen er anslått til 2200 før eventuelle subsidier.
5320 vil dessuten ha spilltaster og mulighet for å dreie skjermbildet til breddeformat.

Ingen av nykommerne er utsyrt med mye internminne, men begge støtter minnekort.

Nokia slipper også et nytt sett med portable høyttalere til sine musikkmobiler. I en pressemelding skriver Nokia at MD8 vil ha lommeformat, og levere ”kraftig, bærbar lyd.” MD-8 har batterikapasitet på opp til 40 timer, og er utstyrt med egen antenne for FM-radio. Settet skal være leveringsklart før sommeren, men prisen er ikke oppgitt.

Mer om
annonse