Til hovedinnhold

Få selger Nexus One

Det var store forventninger rundt Google-telefonen Nexus One. Da vi testet telefonen var det heller ikke tvil om at resultatet også svarte til forventningene. Det er imidlertid svært få amerikanske operatører som velger å selge Nexus One, og salget direkte fra Google har også gått tregt.

Her i Norge er det heller ingen mobildistributør som tilbyr Nexus One til mobilforretninger, selv om en og annen nettbutikk har valgt å ta inn Nexus One direkte fra USA for å selge til norske kunder.

Nexus One er produsert av HTC og distribueres av Google. HTC har imidlertid også laget sin egen "Nexus One" som kalles HTC Desire. I tillegg har HTC laget en enda råere Android-telefon, nemlig HTC Evo 4G.

Les test av:

Den amerikanske operatøren Sprint setter sin lit til HTC EVO 4G foran Google Nexus One. Verizon selger bare Nexus One i Storbritannia og etter hvert også en rekke andre europeiske land. Men USA har foreløpig utgått.

HTC Evo 4G er en telefon som dessverre ikke får dekning på norsk jord, siden den bruker helt andre amerikanske mobilnettstandarder. Om det kommer en versjon som passer i europeiske mobilnett er foreløpig usikkert.

Les mer om Evo 4G »

annonse