Wimp for IOS4 er tilgjengelig

Avspilling av musikk rett fra nett har vært tilgjengelig en stund på Iphone. Først ble applikasjonen fra den svenske tjenesten Spotify godkjent, og tidligere i år fikk den norske tjenesten Wimp klarsignal.

Innsendt for kort tid siden

Ulempen har så langt vært at man ikke kan gå ut av applikasjonen uten at musikken stopper. Aspiro, Telenor og Platekompaniet som samarbeider om musikktjenesten Wimp har nå fått den siste utgaven av applikasjonen godkjent. Det er kun noen dager siden vi fikk melding om at applikasjonen ble sendt inn.

I siste versjon støtter den avspilling av musikk i bakgrunnen. Den støtter også hurtigtastene for musikk som ligger i IOS4. Nå kan man altså dobbeltklikke på hjem-tasten fra låst skjerm, og få opp kontrollere som styrer Wimp.

På samme måte kan man styre Wimp med musikktastene i oppgaveveksleren nederst på skjermen. Ipod-logoen som vanligvis er å finne ved siden av disse hurtigtastene blir også til en Wimp-logo dersom Wimp kjører.

Sosiale funksjoner kun på PC

Også Wimp for datamaskiner har blitt oppdatert. Nytt i siste utgave er sosiale funksjoner som likner litt på det Spotify fikk for en tid tilbake. Som i den svenske tjenesten er det Facebook som er utgangspunktet for Wimps sosiale funksjoner.

Wimps sosiale funksjoner er ikke like omfattende som de man får tilgang på hos Spotify, og man kan eksempelvis ikke sende musikk til folk man har i vennelisten. Wimps nye sosiale funksjoner finner vi foreløpig ikke i mobilversjonen.

Les også:

(Kilde: pressemelding)

Les også
Neste Iphone uten hjem-knapp?
Les også
Oppdater Iphone i dag!
Les også
Statuene trenger din hjelp!
Les også
Wimp tilgjengelig til Iphone
annonse