Tek.no

Nyhet

Asus slipper detaljer om sin nye smartklokke

Blir svært billig sammenliknet med de andre.

29 Aug 2014 12:11

Det brygger opp til dingsemesse i Berlin, og flere av de store elektronikkprodusentene har tyvstartet med å presentere enkelte av nyhetene som kommer. Også Asus er med på notene, og har allerede vist frem silhuetter av sin nye smartklokke. Klokken går under navnet ZenWatch.

Les også: Samsung og LG med nye smartklokker

I motsetning til LG og Samsung har foreløpig ikke Asus avslørt alt om klokken sin. Nettstedet Phonearena melder at Asus-sjef Jerry Chen sluppet små stykker informasjon om den nye klokken. ZenWatch skal bli billig, og etter all sannsynlighet billigere enn konkurrentene. Chen oppgir at prisen vil være under 199 amerikanske dollar. Det ryktes at prisen kan gå så lavt som 99, eller 149, dollar, men det er foreløpig ikke bekreftet av Asus selv.

Får offisiell lansering under IFA

Klokken skal kjøre Android Wear fra Google, og dermed hører talestyring også til. Dette vil foregå på engelsk, men vil senere bli utvidet til flere språk.

ZenWatch vil få sin offisielle lansering den 3. september i Berlin, altså rett over helgen. IFA-messen fortsetter gjennom neste uke, og vi venter oss nyheter fra alle de store aktørene, inkludert Samsung, Sony og LG.

Det er i vinden å lage videoer som viser frem bittelitt av produktene før de lanseres, og Asus har naturligvis sin egen for ZenWatch. Den ser du under.

(Kilde: phonearena.com)

Les også
Samsung og LG med nye smartklokker
Les også
Samsung Galaxy Note 4 lanseres 3. september
Les også
Xperia Z3-datoen kan være 3. september
annonse