Til hovedinnhold

Se den nye MTV-mobilen

Den første MTV-mobilen ble lansert i Frankrike på forsommeren i år, men nå lanseres en ny, og bedre utgave. Den nye ”MTV 3.4” – som er navnet på mobilen – har egne taster som gir tilgang til MTV-innhold, som musikk og videoer, samt tilkobling via 3G, MP3-spiller, 2-megapikselkamera og støtte for et 2 GB-stort minnekort (micro-SD), ifølge Unwiredview. Fire MTV-kanaler er tilgjengelige via såkalt ”simulcast”, mens ”MTV Scan” og ”MTV Shake ton Booty” er spesialtilpassede kanaler for mobil. I tillegg annonseres det med at de beste MTV-programmene kan bestilles via ”video on demand” (VOD).

Produsenten oppgis å være Mode Labs Group, som til vanlig lager mobiltilbehør av det fancy slaget. På nettsidene til Mode Labs Group står Samsung Fun Club listet som en samarbeidspartner, men det er uvisst om Samsung har vært med å produsere MTV-mobilen.

MTV 3.4 er foreløpig kun tilgjengelig i Frankrike med operatøren SFR, og det er nok lite sannsynlig at denne utgaven av MTV-mobilen vil komme på det norske markedet.

Mer om
annonse