Til hovedinnhold

Oppfølger til Google-mobilen?

I dag, klokken 21.00 norsk tid, kan amerikanere kjøpe den første mobilen som tar i bruk Googles operativsystem Android – T-Mobile G1. Forventningene er store blant Android-tilhengerne, til tross for at flere har påpekt etter lanseringen at noe kunne vært gjort bedre.

På forumet Talkandroid, har det nå dukket opp bilder av en konseptmobil som naturligvis har fått kallenavnet T-Mobile G2.

”Mock-up”

Selv om bildene er såkalte ”mock-ups” (noen har lekt seg i Photoshop), har konseptet blitt lagt merke til. Bildene viser en større skjerm, mindre ”hake” under displayet, og en tynnere kant rundt mobilen.

Intomobile, påpekes det at konseptet belyser svakhetene til T-Mobile G1, og samtidig gir oss noe å glede oss til med tanke på neste generasjons Android-mobil.

Android Rap Song

Et annet tegn på at Googles operativsystem er i ferd med å få på plass en tilhengerskare, er en ny video som har havnet på You Tube; Ta en titt på Android Rap Song (G1 Love) for en lett latter, og en noe spesiell gjennomgang av funksjonene på T-Mobile G1 (- og et lite stikk til Apples Iphone):

Les også
Apple skremte Google fra multitouch?
Les også
Send stemmestyrt SMS med Zumbafone
Les også
Ny Android-mobil denne uken?
Les også
Ryktene går om G2
Les også
Se den nye MTV-mobilen
Les også
Mot slutten for UIQ?
Les også
Ukens beste på Mobilen.no
Les også
Iphone større enn Sony Ericsson
Les også
Google-mobilen har blitt testet
Les også
Nå får Iphone smilefjes og Street View
Les også
Prøv Google-mobilen nå
Les også
Protest mot Googles gatevisning
Les også
Se video og bilder av Google-mobilen
Les også
Google-mobil lanseres neste uke
Les også
Første Android-mobil i september
Mer om
annonse