Til hovedinnhold

Oppfølger til Google-mobilen?

I dag, klokken 21.00 norsk tid, kan amerikanere kjøpe den første mobilen som tar i bruk Googles operativsystem Android – T-Mobile G1. Forventningene er store blant Android-tilhengerne, til tross for at flere har påpekt etter lanseringen at noe kunne vært gjort bedre.

På forumet Talkandroid, har det nå dukket opp bilder av en konseptmobil som naturligvis har fått kallenavnet T-Mobile G2.

”Mock-up”

Selv om bildene er såkalte ”mock-ups” (noen har lekt seg i Photoshop), har konseptet blitt lagt merke til. Bildene viser en større skjerm, mindre ”hake” under displayet, og en tynnere kant rundt mobilen.

Intomobile, påpekes det at konseptet belyser svakhetene til T-Mobile G1, og samtidig gir oss noe å glede oss til med tanke på neste generasjons Android-mobil.

Android Rap Song

Et annet tegn på at Googles operativsystem er i ferd med å få på plass en tilhengerskare, er en ny video som har havnet på You Tube; Ta en titt på Android Rap Song (G1 Love) for en lett latter, og en noe spesiell gjennomgang av funksjonene på T-Mobile G1 (- og et lite stikk til Apples Iphone):

Mer om
annonse