Til hovedinnhold

Ny projektormobil på vei fra Samsung

Men kommer Galaxy Beam til Norge?

tenaa.com.cn
På høyresiden av telefonen har Samsung gjort plass til knappen som styrer projektoren.Foto: tenaa.com.cn
Forfra ser telefonen helt ordinær ut.Foto: tenaa.com.cn

Samsung allerede laget et par generasjoner av projektormobilen sin, Galaxy Beam. Nå ser det ut til at en ny versjon er på vei mot markedet.

Den nye Galaxy Beam-modellen skal ha fått modellnummeret SM-G3858. Telefonen har dukket opp i Tenaa-oversikten, som tilhører kinesiske myndigheter. Her har både enkelte spesifikasjoner, og det som skal være bilder av telefonen dukket opp.

Den første Galaxy Beam-modellen ble lansert i 2010 - les mer her »

Uvanlig mye informasjon

Det er ikke helt uvanlig at nye mobiltelefoner dukker opp i databasene til diverse myndigheter, og standardiseringsorganer. Men, det er litt uvanlig at såpass mye informasjon blir kjent på denne måten. Her får vi nemlig mange av den nye Galaxy Beam-modellens vitale mål.

Telefonen skal ha en skjerm på 4,66 tommer, som er mer enn en halv tomme større enn forrige utgave. Oppløsningen blir den samme som sist, nemlig 800 x 480 piksler.

Kraftigere krutt

Tykkelsen på telefonen blir alltid påvirket når man begynner å legge inn spesielle funksjoner, så som projektoren i Galaxy Beam. Like fullt har Samsung slanket mobilen med en millimeter siden sist, og nå er den 11,6 millimeter tykk. Det er fortsatt ikke en veldig slank mobil vi snakker om, men den har altså krøpet noe nærmere det magiske ti-millimetersmerket.

På innsiden skal telefonen ha en firekjernet systembrikke, med en klokkehastighet på 1,2 GHz, med én gigabyte arbeidsminne. Telefonen har plass for minnekort, men akkurat hvor mye intern lagring den har er ukjent.

Foreløpig er det ukjent hva slags projektor som står i telefonen. Det er også helt ukjent om nye Galaxy Beam finner veien til Norge. Den første telefonen i serien kom aldri hit, og forrige utgave ble ikke noen braksuksess.

Bare China Mobile?

Tenaa er nettstedet til myndighetene som godkjenner teleutstyr i Kina, og telefonen som er avbildet har China Telecom-logo på seg. Eksklusive modeller ser vi stadig vekk, så det kan tenkes at denne ikke vil bli å få tak i utenfor Kina.

Les også: Test av Samsung Galaxy Beam

(Kilde: tenaa.com.cn [Google-oversatt] via engadget.com)

annonse