Til hovedinnhold

Disse telefonene er leserne mest opptatt av akkurat nå

Se topplisten fra Prisguide.no og les testene her.

Vår prissammenligningstjeneste Prisguide.no er en av Norges mest populære tjenester for å sammenligne priser mellom nettbutikker, og tjenesten har også en funksjon for å varsle deg når prisen på et produkt faller under ett gitt nivå. I tillegg har du også mulighet til å se prisutviklingen på produkter over tid, dele brukererfaringer med andre, samt se hvilke artikler Amobil.no og de andre nettstedene i Tek.no-nettverket har publisert om produktene.

Vi har sjekket hvilke mobiltelefoner Prisguide-brukerne søker mest etter nå.

Hvilke produkter vurderer leserne å kjøpe – eller i det minste, drømmer om å kjøpe bare prisen er riktig?

Her er de fem mest populære mobiltelefonene på Prisguide.no akkurat nå, med linker til tester og prissammenligning:

5. Samsung Galaxy S4 Active

Ved første øyekast likner Galaxy S4 Active mye på originalen. De to telefonene har omtrent samme størrelse. Men Galaxy S4 Active er vanntett – noe som er utrolig praktisk når man tross alt bor i et regnvått land som Norge.

Samsung Galaxy S4 Active er mobilprodusentens første forsøk på en vaskeekte toppmodell som også tåler vann. Samsung har gjort ett og annet kompromiss, men ellers er dette så nær en vanntett toppmodell du kommer.

Les testen av Samsung Galaxy S4 Active

Finn beste pris på Samsung Galaxy S4 Active

4. Sony Xperia Z1

Da vi testet denne telefonen i september, skrev vi at Sony Xperia Z1 var den beste mobiltelefonen vi har testet. Om vi ser på listen over spesifikasjoner finner vi knapt ett eneste punkt der telefonen ikke ligger helt i fremste rekke, og vi mener telefonen fortsatt er den beste på markedet.

Telefonen har en av de beste skjermene vi har sett, en 5-tommer med en oppløsning på 1080 x 1920 punkter. Samtidig har telefonen et skikkelig bra kamera, et stort batteri, og det meste du måtte ønske deg av funksjoner.

Les testen av Sony Xperia Z1

Finn beste pris på Sony Xperia Z1 i Prisguide

3. Apple iPhone 5

Selv om det begynner å bli en liten stund siden Apple lanserte sin nye iPhone 5S, er det fortsatt stor interesse for forgjengeren iPhone 5.

Vil du ha en virkelig brukervennlig mobiltelefon, er det ingen tvil om at du får nettopp dette ved å velge en iPhone 5. Telefonen kan kanskje ikke måle seg med de nyeste av årets modeller når det gjelder tekniske spesifikasjoner, men vi snakker likevel om en godt utstyrt telefon med lekker design og et imponerende utvalg med virkelig gode apper.

Les testen av iPhone 5 her

Finn beste pris på iPhone 5 i Prisguide

2. Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 kom nylig i en oppdatert versjon med raskere prosessor og raskere 4G. Det er likevel den vanlige S4-versjonen som er mest populær på Prisguide.no.

Telefoenn har en knivskarp skjerm på hele 5 tommer, et bra kamera, minnekortplass – og god batteritid.

Galaxy S4 er en knallgod underholdningstelefon, og Samsung forsøker å skille seg ut med en del funksjoner de er alene om. Som for eksempel at telefonen kan forhåndsvise deler av innholdet bare du holder fingeren over skjermen – uten å være borti skjermen.

Les testen av Samsung Galaxy S4

...eller sjekk testen av den nye 4G+-versjonen

Finn beste pris på Samsung Galaxy S4 i Prisguide

1. Samsung Galaxy Note 3

På førsteplass finner vi nok en Samsung-mobil. Den nye utgaven av Samsung Galaxy Note er nok en gang tynnere, lettere og betydelig raskere enn forgjengeren. Skjermen er større med høyere oppløsning, og kameraet er kraftig oppgradert.

Samsung Galaxy Note er et nettbrett i mobiltelefonformat, med sin 5,7 tommer store skjerm. Vi innser at Galaxy Note 3 ikke er en telefon som passer for alle. Noen vil kalle det et nettbrett, og sverge på at de aldri kunne tenke seg en telefon med så stor skjerm.

Les testen av Samsung Galaxy Note 3

Finn beste pris på Samsung Galaxy Note 3 i Prisguide

Les også vår samletest: Dette er de beste smartmobilene i 2013

Les også
Dette er årets mest populære mobil- og nettbrettester
Les også
De beste smartmobilene 2013: Dette er årets smarteste mobiltelefoner
Les også
Vi kårer den beste uværsmobilen
Mer om
annonse