Nyhet

Dette er årets mest populære mobil- og nettbrettester

Se hvilke mobiltelefoner og nettbrett Amobil-leserne har vært mest opptatt av i år.

Mest populære tester

Det er fortsatt noen uker igjen av 2013, men vi trenger ikke vente lenger for å slå fast at dette har vært ett av de mest spennende årene noensinne for alle oss som er interessert i mobiltelefoner, nettbrett og andre duppeditter.

Redaksjonen har i år knapt hatt mulighet til å ta en pust i bakken, før nye testprodukter har kommet inn døra. Når vi har som mål at vi skal teste alle de viktigste mobiltelefonene og nettbrettene på markedet, sier det seg selv at det har vært travle dager.

Noen produkter engasjerer imidlertid leserne våre mer enn andre. Vi tok derfor en kikk på statistikken for å se hvilke tester som har vært mest populære i år.

Her er en liste over de mest populære testene, i omvendt rekkefølge:

10. Sony Xperia ZR

Testen av Sonys vanntette mobil Xperia ZR har fått 67 062 visninger siden testen ble publisert i august. Det er på langt når like mange som de nesten 300 000 visningene årets mest leste test har – men likevel en veldig godt lest artikkel.

Xperia ZR har mange likheter med Sony Xperia Z som kom tidligere på året, men den er noe billigere til tross for at den har samme prosessor. Xperia ZR har imidlertid en mindre skjerm, og avtakbart bakdeksel.

Her kan du lese testen av Sony Xperia ZR »

Finn beste pris på Sony Xperia ZR i Prisguide

Foto: Kurt Lekanger, Amobil.no

9. Asus Padfone Inifinity

PadFone Infinity er luksusutgaven av PadFone 2, en mobiltelefon som med et enkelt håndgrep kan gjøres om til nettbrett. Siden testen ble publisert i mai har den fått over 80 000 visninger, og er dermed en av årets klikkvinnere.

Asus PadFone Infinity er en meget god mobiltelefon, og et utmerket nettbrett. Det passer kanskje ikke for alle, men vi tror mange vil ha sansen for produktet. Etter at vi publiserte testen har Asus kommet med en oppfølger – PadFone A86. Så hvis du vil ha en PadFone nå, er det denne du bør kjøpe.

Her kan du lese testen av Asus Padfone Infinity »

...og testen av Asus PadFone A86 »

Finn beste pris på PadFone Infinity i Prisguide

Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

8. ZTE Blade III

Det er ikke bare Apple, Samsung og Sony våre lesere er interesserte i – selv om det til tider kan virke slik. Siden vi la ut testen av ZTE Blade III i januar har testen fått 96 670 visninger og blitt lest av 54 285 unike brukere. Det er veldig bra for en mobil som ikke er en toppmodell.

Da vi testet ZTE Blade III skrev vi at den antagelig er den beste mobilen du kan få tak i til denne prisen. Og siden testen er publisert er prisen falt til under tusen kroner i mange nettbutikker. Ingen tvil om at dette fortsatt er mye for pengene!

Les hele testen av ZTE Blade III »

Finn beste pris på ZTE Blade III i Prisguide

7. Apple iPhone 5S

En ny iPhone trekker alltid til seg mye oppmerksomhet, og med innebygget fingeravtrykksleser var interessen for den Apples nye iPhone 5S veldig stor. Hele 115 770 visninger og nesten 75 000 lesere er fasiten rundt to og en halv måned etter at vi publiserte testen.

Fingeravtrykksleseren er ikke den eneste nyheten i iPhone 5S. Telefonen har også fått et bedre kamera med mulighet for slow motion-filming, og den har selvfølgelig fått en mye kraftigere prosessor sammenlignet med forgjengeren.

Her kan du lese hele testen av Apple iPhone 5S »

Sjekk også laveste pris på iPhone 5S i Prisguide

6. Samsung Galaxy Note 3

«Denne mobilen kan alt», skrev vi da vi publiserte testen av Samsung Galaxy Note 3 i slutten av september. Kanskje ikke så rart at testen fikk hele 131 263 visninger fra nesten 65 000 nysgjerrige som hadde ventet på å lese testen av denne nye toppmodellen fra Samsung.

Nye Note 3 er med sin store 5,7-tommers skjerm kanskje ikke for alle – men stadig flere har fått øynene opp for hvor nyttig det kan være med en mobil med stor skjerm. Telefonen er dyr, men den har spesifikasjoner helt i toppsjiktet – og vi var ikke i tvil om at den fortjente en sekser på terningen.

Les testen av Samsung Galaxy Note 3 her »

Finn beste pris på Samsung Galaxy Note 3 i Prisguide

Bla til neste side for å se
de fem mest populære testene »