Dette er årets mest populære mobil- og nettbrettester

Se hvilke mobiltelefoner og nettbrett Amobil-leserne har vært mest opptatt av i år.

Mest populære tester

Det er fortsatt noen uker igjen av 2013, men vi trenger ikke vente lenger for å slå fast at dette har vært ett av de mest spennende årene noensinne for alle oss som er interessert i mobiltelefoner, nettbrett og andre duppeditter.

Redaksjonen har i år knapt hatt mulighet til å ta en pust i bakken, før nye testprodukter har kommet inn døra. Når vi har som mål at vi skal teste alle de viktigste mobiltelefonene og nettbrettene på markedet, sier det seg selv at det har vært travle dager.

Noen produkter engasjerer imidlertid leserne våre mer enn andre. Vi tok derfor en kikk på statistikken for å se hvilke tester som har vært mest populære i år.

Her er en liste over de mest populære testene, i omvendt rekkefølge:

10. Sony Xperia ZR

Testen av Sonys vanntette mobil Xperia ZR har fått 67 062 visninger siden testen ble publisert i august. Det er på langt når like mange som de nesten 300 000 visningene årets mest leste test har – men likevel en veldig godt lest artikkel.

Xperia ZR har mange likheter med Sony Xperia Z som kom tidligere på året, men den er noe billigere til tross for at den har samme prosessor. Xperia ZR har imidlertid en mindre skjerm, og avtakbart bakdeksel.

Her kan du lese testen av Sony Xperia ZR »

Finn beste pris på Sony Xperia ZR i Prisguide

Foto: Kurt Lekanger, Amobil.no

9. Asus Padfone Inifinity

PadFone Infinity er luksusutgaven av PadFone 2, en mobiltelefon som med et enkelt håndgrep kan gjøres om til nettbrett. Siden testen ble publisert i mai har den fått over 80 000 visninger, og er dermed en av årets klikkvinnere.

Asus PadFone Infinity er en meget god mobiltelefon, og et utmerket nettbrett. Det passer kanskje ikke for alle, men vi tror mange vil ha sansen for produktet. Etter at vi publiserte testen har Asus kommet med en oppfølger – PadFone A86. Så hvis du vil ha en PadFone nå, er det denne du bør kjøpe.

Her kan du lese testen av Asus Padfone Infinity »

...og testen av Asus PadFone A86 »

Finn beste pris på PadFone Infinity i Prisguide

Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

8. ZTE Blade III

Det er ikke bare Apple, Samsung og Sony våre lesere er interesserte i – selv om det til tider kan virke slik. Siden vi la ut testen av ZTE Blade III i januar har testen fått 96 670 visninger og blitt lest av 54 285 unike brukere. Det er veldig bra for en mobil som ikke er en toppmodell.

Da vi testet ZTE Blade III skrev vi at den antagelig er den beste mobilen du kan få tak i til denne prisen. Og siden testen er publisert er prisen falt til under tusen kroner i mange nettbutikker. Ingen tvil om at dette fortsatt er mye for pengene!

Les hele testen av ZTE Blade III »

Finn beste pris på ZTE Blade III i Prisguide

7. Apple iPhone 5S

En ny iPhone trekker alltid til seg mye oppmerksomhet, og med innebygget fingeravtrykksleser var interessen for den Apples nye iPhone 5S veldig stor. Hele 115 770 visninger og nesten 75 000 lesere er fasiten rundt to og en halv måned etter at vi publiserte testen.

Fingeravtrykksleseren er ikke den eneste nyheten i iPhone 5S. Telefonen har også fått et bedre kamera med mulighet for slow motion-filming, og den har selvfølgelig fått en mye kraftigere prosessor sammenlignet med forgjengeren.

Her kan du lese hele testen av Apple iPhone 5S »

Sjekk også laveste pris på iPhone 5S i Prisguide

6. Samsung Galaxy Note 3

«Denne mobilen kan alt», skrev vi da vi publiserte testen av Samsung Galaxy Note 3 i slutten av september. Kanskje ikke så rart at testen fikk hele 131 263 visninger fra nesten 65 000 nysgjerrige som hadde ventet på å lese testen av denne nye toppmodellen fra Samsung.

Nye Note 3 er med sin store 5,7-tommers skjerm kanskje ikke for alle – men stadig flere har fått øynene opp for hvor nyttig det kan være med en mobil med stor skjerm. Telefonen er dyr, men den har spesifikasjoner helt i toppsjiktet – og vi var ikke i tvil om at den fortjente en sekser på terningen.

Les testen av Samsung Galaxy Note 3 her »

Finn beste pris på Samsung Galaxy Note 3 i Prisguide

Bla til neste side for å se
de fem mest populære testene »

Mest populære tester - 2

5. Sony Xperia Tablet Z

På femte plass over de mest populære testene finner vi et nettbrett, med 147 027 visninger. Sony Xperia Tablet Z er det tredje nettbrettet fra Sony, og etter vår mening det første som er virkelig vellykket. Nettbrettet har en super 10,1-tommers skjerm med oppløsning på hele 1200 x 1920 punkter.

I tillegg til at nettbrettet har heftige spesifikasjoner og er supertynt – bare 6,9 mm – er nettbrettet også helt vanntett.

Les testen av Sony Xperia Tablet Z »

Finn laveste pris på Sony Xperia Tablet Z i Prisguide

Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

4. Samsung Galaxy S4 Active

Dette er den vanntette utgaven av Samsungs toppmodell Galaxy S4. Og vanntette mobiler har virkelig slått an blant nordmenn, skal vi tro lesertallene til både denne og andre vanntette modeller. Testen av Galaxy S4 Active har fått 181 030 visninger siden den ble publisert i begynnelsen av juli.

Telefonen er nesten lik den vanlige S4-modellen (det har imidlertid kommet en oppgradert utgave av S4, ikke Active). S4 Active har noe dårligere kamera, men det at den tåler vann vil nok være en enda viktigere egenskap for mange i et vått land som Norge.

Les testen av Samsung Galaxy S4 Active »

Sjekk også beste pris på Galaxy S4 Active i Prisguide

Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

3. HTC One

HTCs flaggskip kom inn til oss i test i mars, og siden vi publiserte testen har den fått 203 258 visninger og blitt lest av godt over 100 000 personer.

HTC One har en design som nærmest oser av luksus, skrev vi i vår test. Telefonen er laget i alumunium og glass, og den har en fantastisk 4,7-tommers Full HD-skjerm som fungerer godt selv i sollys. Foran er det et sett stereohøyttalere med veldig god lyd, og på baksiden finner du et mobilkamera som har lav oppløsning – men en stor bildebrikke som gjør at telefonen tar gode bilder i dårlig lys.

Les testen av HTC One her »

Sjekk også beste pris på HTC One i Prisguide

2. Sony Xperia Z1

Testen av Sony Xperia Z1 har fått 224 366 visninger og er lest av rundt 113 000 unike brukere siden artikkelen ble publisert den 18. september.

Kanskje ikke så rart – Xperia Z1 er en av de aller beste mobiltelefonene vi har testet. Ikke bare er den 5 tommer store Full HD-skjermen en av de beste på markedet, telefonen har også svært gode tekniske spesifikasjoner – og den er vanntett.

Les testen av Sony Xperia Z1 her »

Sjekk prisen på Sony Xperia Z1 i Prisguide

Foto: Finn Jarle Kvalheim, Mobilen.no

1. Samsung Galaxy S4

Med 288 824 visninger er Samsung Galaxy S4 den desidert mest leste testen i år. Da vi fikk telefonen inn til test i april i år lot vi oss imponere, og ga den vårt Anbefalt-stempel – selv om det var jevnt løp mellom Sony Xperia Z og HTC One. På slutten av året hadde Sony kommet med en ny toppmodell, Xperia Z1, og noe senere kom også Samsung med en oppgradert utgave av Galaxy S4 – med kraftigere prosessor og bedre 4G-støtte.

Her kan du lese testen av den oppgraderte versjonen av Samsung Galaxy S4 »

Sjekk prisen på Samsung Galaxy S4 4G+ i Prisguide

Les også
Nå bytter vi karakterskala
Les også
Disse telefonene er leserne mest opptatt av akkurat nå
Les også
Samsung Galaxy S4 4G+: Ny Galaxy S4 er mye raskere enn den gamle
Les også
Asus Padfone A86: En stiligere toppmodell skal du lete lenge etter
Les også
Samsung Galaxy Note 3: Denne mobilen kan «alt»
Les også
Apple iPhone 5S: Apples iPhone 5S er en unik mobiltelefon
Les også
Sony Xperia Z1: Dette er markedets beste mobiltelefon
Les også
Sony Xperia ZR: Sonys nye vanntette overbeviser
Les også
Samsung Galaxy S4 Active: Her er toppmodellen du skal velge
Les også
Asus PadFone Infinity: Luksusutgaven av PadFone imponerer
Les også
Sony Xperia Tablet Z: Slik er Sonys nye superbrett
Les også
HTC One: Luksusmobilen som tar bilder i mørket
Les også
ZTE Blade III: På topp i økonomiklassen
Mer om
annonse