Til hovedinnhold

Dette er trolig iPhone 5

Nå har det dukket opp en rekke høyoppløste bilder av det som kan være iPhone 5.

iLab Factory

Vi har fått flere sniktitter på det som skal være iPhone 5. Allerede 30. mai publiserte 9to5mac.com bildet av det som skal være en prototyp av neste generasjons iPhone. Senere ble ryktet styrket gjennom en video fra macrumors.com som viste en lik telefon.

Nå har det dukket opp enda mer detaljerte bilder fra japanske iLab Factory som er et selskap som reparerer iPhone. Det er ikke så mye innmat i telefonen på bildene, så trolig har iLab Factory fått tak i deler fra en av Apples leverandører.

Bildene er de mest detaljerte hittil.Foto: iLab Factory

Som vi tidligere har sett blir bunnpluggen endret, slik at du må kjøpe nytt ekstrautstyr. Skjermen blir fire tommer stor, ifølge ryktene. iLab Factory meddeler at hjemtasten er modifisert slik at den føles annerledes.

Ikke Nano-SIM?

Appleinsider poengterer at det ikke ser ut som det er noen port for nano-SIM-kort på siden av telefonen, slik det skulle være ifølge en tidligere lekkasje.

Baksiden vil antagelig være laget i metall, i stedet for glass.Foto: iLab Factory

Telefonen er også skrudd sammen på en litt annen måte enn før, og den vil antagelig få en bakside i metall i stedet for glass.

Du kan se alle bildene på ilab.cc, eller du kan lese en halvdårlig norsk oversettelse gjennom Google Translate.

Ryktene skal ha det til at den nye iPhone-modellen vil få en skjerm på 4 tommer, og at den også vil få en helt ny ladekontakt. Du kan lese mer om iPhone 5 og de siste ryktene her:

Her kan du se en video av det som etter alt å dømme kommer til å bli det nye iPhone-dekselet:

annonse