Nå er LG Arena lansert

Nå har LG lansert sin mye omtalte multimediamobil, KM900. Den nye telefonen har fått en stor trykkskjerm og et helt nytt brukergrensesnitt kalt S-Class. Her styrer du menyene ved hjelp av en kube, og det skal være enkelt å bla i mobilens funksjoner og bytte mellom programmer. 

Stor skjerm for video

Det er ingen tvil om at KM900 er en multimediamobil i toppsjiktet. Skjermen er tre tommer stor, og har en oppløsning på 800 x 480 piksler. Godt rustet for å se på film, med andre ord. 

Telefonen har Dolby Mobile 2.0-lyd, som bør sikre god lydkvalitet. En innebygget FM-sender sørger for at du kan sende lyden til bilstereoen uten å trenge noen egne ledninger for dette. Støtte for Youtube er også på plass. En vanlig 3,5 millimeters minijack sørger for at du kan bruke vanlige hodesett uten at det kreves noen overgang. Minnekapasiteten på 7,5 GB sørger for at du kan ha en hel del musikk og video lagret på telefonen.

Telefonen har alt av internetteknologier du kan ønske deg, som super-3G med hastigheter inntil 7,2 Mbps og Edge, slik at du får maksimal hastighet uansett hvor du befinner deg. Telefonen har også Wi-fi-støtte, slik at du kan koble den til trådløse nettverk og surfe gratis på bredbåndslinja. GPS er også på plass. 

Kameraet skal knipse bilder i fem megapikslers oppløsning, har fotolys og støtte for geomerking.

Stål og herdet glass

Etter pressemeldinga å dømme, er det heller ikke noe i veien med byggekvaliteten. Telefonen skal nemlig ha et deksel i børstet stål. Skjermglasset skal være herdet, slik at det ikke er mottakelig for riper.

Telefonen vil komme i fargene sølv, titan og svart, og kommer på markedet i midten av april til en veiledende pris på 3800 kroner.

Les flere nyheter fra Mobile World Congress »

(Kilde: pressemelding)

Les også
LG KM900 Arena
Les også
Dette er den første Windows Mobile 6.5-mobilen
Les også
Se video av LG KM900
Les også
Ny LG-mobil med nye LG-menyer
Les også
LG KP500
annonse