Tek.no

Nyhet Sjekk ukens app-anbefalinger

Dette er ukens apper til mobil og nettbrett

Se hvilke apper vi anbefaler til Android, iOS og Windows Phone.

Shutterstock
23 Nov 2014 06:00

CloudMesh

Skynettverket

Det dukker opp stadig nye skytjenester over horisonten, og når du har begynt å bruke den sjuende tjenesten, glemmer du fort hva som var den tredje og fjerde. Og hvor er bildene fra Danmarksferien i 2003?

Dokumenter hit og dit

Mange har skaffet seg Google Drive, Dropbox og OneDrive, men har du hørt om Mega og Box? Ok, det har du nok, men hva med 4Sync, 4Shared, Copy og MeoCloud? Benytter du deg av alle sammen, har du svært mange gigabyte med data å holde styr på. Noen kontoer brukes kanskje til bilder, andre til musikk, og så var det filmer og dokumenter hit og dit. Det kan være lurt å skrive ned hvor du har hva på en lapp. For ikke å rote den bort, kan du fotografere den og legge bildet på…Evernote?

Søk i alle filer

CloudMesh for Windows Phone gjør det enklere å organisere kontoene dine på farten. Først legger du til skytjenestene du bruker, og logger deg på hver enkelt. Det trenger du kun å gjøre en gang. Du kan også logge deg på flere ulike kontoer på samme skytjeneste, hvis det er ønskelig. Deretter kan du flytte, slette og kopiere, laste opp og ned og søke i alle mapper og filer. Du kan også kopiere til og fra filer du har liggende på Facebook og på selve smarttelefonen, enten i fastminnet eller på eventuelle minnekort. Det er også en funksjon for å synke filer og mapper mellom de ulike skytjenestene, men den er foreløpig i beta. Inntil videre må appen kjøre på mobilen mens denne synkingen foregår, men bortsett fra det ser det ut til å fungere utmerket, iallfall under vår test mellom mapper i Dropbox og OneDrive. En svært nyttig funksjon i novemberoppdateringen av appen er at du får en melding hver gang noen laster opp en fil eller en mappe, men denne funksjonen fungerer foreløpig ikke hundre prosent.

Alt i alt er CloudMesh en svært funksjonell og nyttig app, og designet er enkelt og tiltalende. Anbefales!

Har du ikke Windows Phone? Les flere app-anbefalinger på neste side »

CloudMesh

Format: Windows Phone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Windows Phone »

Les også