Nyhet

Ingen iPhone Nano

Forrige uke skrev vi om Apples påståtte planer om å lage en mindre og rimeligere iPhone. I følge nytimes.com er ikke dette sant. Apples ingeniører fokuserer ikke på annet enn å utvikle neste generasjons iPhone.

Ingen store fordeler

"En mindre telefon ville bli vanskeligere å operere, og det er ikke sikkert at den ville være noe særlig billigere å produsere", sier den store avisens kilde. Det blir også pekt på at det vil være vanskeligere for programvareutviklere å skrive programmer, og at en del av de eksisterende programmene måtte ha blitt skrevet om, for å passe til en mindre telefonmodell.

Apple vil heller senke prisene på eldre modeller, for å tilfredsstille brukere som ikke nødvendigvis vil bruke flerfoldige tusen på å få seg det siste innen mobilteknologien. I tillegg kan minnestørrelse og kamerakvalitet være med på å skape forskjellige prismodeller, uten at størrelsen i seg selv endres.

Android er for fragmentert

I skrivende stund selger Android bedre enn iPhone. Steve Jobs kritiserer giganten i et intervju, der han peker på at de utallige mobilplattformene som kjører dette operativsystemet gjør det alt for fragmentert, og at det blir mer og mer fragmentert etterhvert som tiden går. Apples helhetstenkning rundt iPhone er deres styrke, sier han videre. Enkelte mener at en mindre, og billigere telefon ville styrke dem i kampen mot Android, men her sier Jobs at det ville gjøre totalpakken deres dårligere.

Les også:

(Kilde: nytimes.com)

Les også
Nye avsløringer om iPhone 5
Les også
Apple bestiller 15 millioner iPhone 5
Les også
iPhone 5 kan få kurvet skjerm
Les også
Dette kan være iPhone 5-invitasjonen
Les også
- iPhone Nano kommer til sommeren
Les også
- Iphone 5 blir superrask
Les også
Se mobilen løse Sudoku
annonse