Tek.no

Nyhet

– Ny HTC blir bedre enn Pre og Iphone

Apple, HTC, Palm
14 Jan 2009 13:27
annonse

Du kan mene hva du vil om Iphone, men at den har skapt ny konkurranse i mobilmarkedet er det liten tvil om. Så godt som alle mobilprodusentene jobber hardt med å lage telefoner som er bedre enn Apples, noe som til syvende og sist kommer oss forbrukere til gode.

Sist ute med en såkalt "Iphone-killer" er Palm, med den nye modellen Pre. Telefonen kan gjøre det meste Iphone kan, og har i tillegg fullt tastatur og en rekke nyskapende funksjoner.

"Pre-killer"

Neste produsent ut er HTC, om vi skal tro en representant fra den australske mobiloperatøren Telstra. Den ikke navngitte Telstra-toppen hevder ifølge nettstedet Smarthouse at den kommende HTC-telefonen vil bli langt bedre enn både Iphone og Pre. Den skal rett og slett være en "Pre-killer".

Nettstedet skriver at telefonen trolig vil kjøre operativsystemet Android med en rekke HTC-utviklede programmer på toppen. Telefonen skal ifølge Telstra-toppen være "bedre og mer funksjonell" enn både Pre og Iphone.

Stor skjerm?

HTC, eller noen tilknyttet HTC, lekket nylig ut en haug med telefoner som skal lanseres i år. Blant disse finnes flere Android-telefoner, men hvorvidt den påståtte "Pre-killeren" er blant disse gjenstår å se. Det ryktes at HTCs kommende telefon skal ha større skjerm enn HTC-telefoner flest.

annonse

Telefonen er ifølge Smarthouse ventet å lanseres i andre kvartal i år.

(Kilde: smarthouse.com.au)

Les også
Er dette Palm Castle?
Les også
Er dette baken til neste Iphone?
Les også
Her er HTCs nye Android-mobil
Les også
Gigantlekkasje avslører HTCs 2009-modeller
Les også
Her er Palms nye "Pre"
Les også
HTCs nye smarting heter Iolite
annonse

Les også