Nyhet

HTCs nye smarting heter Iolite

HTC har en ny mobil på trappene. Ifølge ryktene er den nye Iolite en trykkskjermmobil som skal erstatte Touch Cruise.

Da vi sendte e-post til Christer Hogstrom, HTCs nordiske produktsjef, fikk vi til svar at produktet ikke er lansert, men at vi får mer informasjon om Iolite om kort tid. Med andre ord kan vi forvente at den lanseres snart, og trolig på forbrukerelektronikkmessen CES i Las Vegas som varer ut denne uken eller på Mobile World Congress om en drøy måned. 

Allerede lansert

På en annen side er mobilen som ryktes å være den nye Iolite allerede lansert gjennom operatøren O2 i Tyskland. Da under navnet O2 XDA Guide. 

Iolite, eller iallefall O2s versjon, kjører Windows Mobile 6.1, og har HTCs Touch Flo 3D-menyer på toppen. Med andre ord minner den stort om tidligere Touch-modeller som Touch Diamond, Touch Pro og Touch HD. Touch Cruise, som Iolite skal bli en erstatning for, har på sin side et eldre Touch Flo-system. 

Prosessoren til Iolite skal være en Qualcomm-CPU på 528 MHz. Telefonen stiller videre med både super-3G og Edge, så vel som Wi-fi, bluetooth og GPS, slik som forventet i en profftelefon som Iolite.

Skjermen måler 2,8 tommer, og er dermed like stor som i Touch Diamond og Touch Pro. Kameraet knipser bilder i 3,2 megapikslers oppløsning, og minnekapasiteten er på 288 MB i tillegg til at den har støtte for minnekort av typen Micro-SD. 

Dersom Iolite er den samme mobilen som O2 XDA Guide, er altså disse spesifikasjonene spikret selv om Iolite ikke er offisielt lansert. Vi holder deg selvsagt løpende oppdatert.

(Kilde: The Unwired)

Les også
HTC lanserer ny Touch Cruise
Les også
Her er HTCs nye Android-mobil
Les også
– Ny HTC blir bedre enn Pre og Iphone
Les også
Gigantlekkasje avslører HTCs 2009-modeller
Les også
HTC lanserer Max 4G
Les også
Her er Motorolas touch-mobil
Les også
Er dette LGs nye Windows-mobil?
annonse