Til hovedinnhold

Mer svartelistes til Iphone

For kort tid siden ble det kjent at Apple har en mulighet til å svarteliste programmer som ligger på Appstore. Nå er fjerde program forsvunnet i løpet av kort tid, og denne gangen er det en klassiker som har blitt fjernet.
Tar fra Star Wars
For programmet Phonesaber er ikke noe sted å finne på Appstore lenger, etter å ha vært et av de mest populære programmene i løpet av den første måneden Appstore har vært oppe.
Phonesaber har ingen spesiell funksjon, utover muligheten til å late som om Iphone er et lyssverd, som kjent fra Star Wars-universet. Det skal visstnok være problemer med rettighetene, som THQ Wireless sitter på.
Med tanke på at Apple har en omfattende godkjennelsesprosess er det imidlertid kanskje mange som mener dette burde ha bli avklart på forhånd. Nå skal visstnok en ny versjon av programmet være på vei, med offisielt Star Wars-stempel, skriver svenske Macworld.
Som varmt hvetebrød
I et intervju med Wall Street Journal har Apple-sjef Steve Jobs fortalt at det har blitt lastet ned 60 millioner applikasjoner til Iphone. Dette i løpet av den snau måneden som har gått etter lanseringen av Iphone 3G og versjon 2.0 av programvaren.
Det viser seg samtidig at inntekstdelingen Apple har med utviklerne (henholdsvis 30 prosent og 70 prosent) har ført til at selskapet har dratt inn hele 48,3 millioner kroner i løpet av denne måneden. For de 60 millioner programmene har omsatt for hele 30 millioner dollar (161 millioner kroner).

Les også
Milepæl for Appstore
Les også
Iphone-problem kan fikses
Les også
Iphone-brukere klager på dårlig 3G-signal
Les også
Svindyrt Iphone-lureri
Les også
Over 1.000 Iphone-program
Les også
- Vi trenger uoffisielle Iphone-programmer
Les også
Få maks ut av Iphone 3G-batteriet
Les også
De første Iphone 3G-testene er her
Les også
Iphone-programmer kan bli svindyre
Mer om
annonse